2015-05-07 14:50

Найсильніший (на мою думку) цирковий номер програми «Зірки та Зіроньки».

Саме закон підлості винен у тому, що файл із записом найсильнішого номеру у цирковій програмі #ЗіркиТаЗіроньки - пошкоджено. Як ми не намагалися врятувати і відновити відео з цього файлу, нічого не вийшло. Збереглися лише три фінальні фотографії з цього номеру. Юні артистки вразили мене до глибини душі своїм виступом. І вразили вони не тим, що такі молоденькі, а таке вміють. Вони мене причарували своєю майстерністю, гнучкістю, силою, витримкою, синхронністю.
Протягом всього часу, що вони були на манежі (близько 5-7 хвилин), вони стояли на спеціальних установках-стійках (можна побачити на фото) до гори ногами. Тобто, поперемінно стоячи то на одній руці, то на іншій, то на обох руках вони робили різні фігури тілом, ще й оберталися навколо себе. Уявіть собі 5-7 хвилин!!! Жодного разу вони не торкнулися підлоги. Такій фізичній підготовці позаздрять навіть бувалі циркачі з багаторічним досвідом. Номер дівчат продемонстрував їх щоденну багатогодинну працю протягом багатьох років. Саме такі номери – найцінніші стовпи циркового мистецтва. Дівчата – молодці!!!
8

Коментарі 4

  • 2015-05-07 20:30
    Татьяна, сперва хочу вас поблагодарить за фотоотчет.. весь! Потому как я правда оооочень люблю цирк :). И очень жаль, что сущетствует он - закон подлости. Но знаете.. вы всегда так описываете, что отчасти на теле появляются такие маленькие мурашки.
    • 2015-05-07 20:36
      ))) Пожалуйста. может к венерологу пора (или кто там специализируется на "мурашках")?))
      • 2015-05-07 20:39
        ээээ.. ну прямо сразу к венерологу?! :))). Я просто цирку всегда радуюсь как ребенок. И на представлении сижу через раз дыша :))
        • 2015-05-07 20:41
          так я ж с вами пойду, не бойтесь... за одно и дыхание проверим, чтобы дышали всё время, а не через раз. ))))

© 2010 - 2024. Всі права захищено.