Відпочинок

Група, учасників: 29
2015-07-31 20:56

База відпочинку в Затоці Приморьє –– чудове місце для родинної відпустки (продовження)

На базі Приморьє три категорії номерів. Двомісні, одномісні в цеглових одноповерхових будиночках, та номери люкс в двоповерховій будівлі на другому поверсі (на першому кімнати адміністрації).
Ми жили в двомісному номері, в якому спокійно могли розміститись чотири людини. Кімната невеличка. В кімнаті велике ліжко, диванчик розкладний, тумба, на якій стоїть телевізор. Є шафа, холодильник, електрочайник, декілька склянок. В с\в душова кабіна, є рушники і фен. На підлозі ковролин. В кімнаті встановлений кондиціонер. Вікна пластикові. Великий недолік — немає столика. Але в цьому році на сайті я побачила оголошення про категоричну заборону готувати в номері. А в минулому багато людей використовували мультиварки і не харчувались в кафе і столових.
Ми також декілька разів варили гречану кашу, пюре, макарони, яйця, сосиски. При чому використовували каструльку і кип'ятильник -)))). В номері є декілька пластикових стільців. Можна ввечері винести їх надвір і посидіти біля номера — попити пива чи кави. Люди брали стільці на пляж і вранці дихали повітрям сидячі прямо на березі моря.
Номер прибирається щодня. Коли ми попросили приходити до нас через день, прибиральниця не погодилась, сказала що все одно буде заходити і питати, чи потрібне нам прибирання.
Сама база прибирається щоранку, за всі два тижні я не бачила неприбраних смітників, скла, пляшок.
Біля кожного номеру є лежак, на якому в основному сушили мокрі рушники і купальники.
Зараз вся база засаджена молоденькими деревами, але з часом вони розростуться і біля номерів буде тінь від гілок і листя. Територія бази огороджена, є стоянка для автомобілів.
Лінія пляжу дуже широка, минулого року нам вистачало місця розкласти всі речі, поряд діти бігали, закопувались у пісок і ніхто нікому не заважав. Пісок чистий, на пляжі є смітники, які прибираються. За п'ять хвилин ходи є кіоск з холодними напоями і морозивом.
За 15 хвилин від бази є невеличкий ринок. Там можна було придбати овочі, фрукти та безліч видів риби. Там є дитячі розваги — батути та інші атракціони. Нам дуже подобався копчений балик з риби — купляли декілька разів до пива.
На цій базі я отримала те, що для мене мало найбільше значення — тишу і віддаленість від дискотек і гучних гулянок. Ця база орієнтована на сімейний відпочинок, майже всі номери були заселені родинами з маленькими дітьми. Підліткам після 10-12 років тут може бути не цікаво.
Єдина екскурсія, на яку ми поїхали — це Белгород — Дністровська фортеця. Але поїхала без екскурсійної групи. Можливо було не так цікаво. Зате ми потрапили на молодіжний фестиваль з історичного фехтування.
9

Коментарі 18

  • 2015-07-31 21:11
    Полезная информация. Копченый балык - это вещь! мы едем на море машиной, потому берем оооочень много пива и балык нам самое то, что доктор прописал )))) Номер довольно таки неплохой. А как это вы пишите, что в номере могут разместиться 4, но при этом "Кімната невеличка?" Посмешило меня меню на фото 3. Эх, если бы и в этом году были такие цены!
    • 2015-07-31 21:24
      Если разложить диван, то места не остается совсем. Мы раскладывали, я спала с малой на кровати двухспальной, а муж на диване. По факту двое могут спать на кровати, двое на диване.Свободного места хватило как раз для узенького прохода чтоб из номера выйти. Сесть попить чай в номере невозможно - негде разместиться. Мы ставили поднос на заправленную кровать и сидели по-турецки на ней все -))) 
       
      Цены на еду там не ломили - очень большая конкуренция. сначала пошли в кафе, с которым сотрудничает эта база. Дорого. Потом зашли в кафе рядом - цены получше, но очень скудное меню. Для взрослых нормуль, а для ребенка не годится - слишком жирное и жареное. А потом нам посоветовали столовку на бюджетной базе - это песня! На обед ходили только туда. Порции огромные, вкусные, большой выбор.  
      Потом мы только обеды и покупали. Я кипятильником варила кашу, макароны, картошку, делали салаты, на завтрак или просто хлеб с маслом и чаем или кашу овсянку быстрого приготовления (брала с собой).  
      К еде я не люблю привязываться на отдыхе (я имею ввиду, что брать поселение с питанием по времени)
      • 2015-07-31 21:40
        аааа, теперь понятно расположение. я люблю "всё включено", но не Украине.
    • 2015-07-31 21:25
      да. балык просто вкуснотища. Но цена на него космос. В прошлом году 200 грн кг стоил -(
      • 2015-07-31 21:39
        (((( как 200 грн? Ужас! хочу, балык!!! хнык, хнык.
        • 2015-07-31 21:43
          Ага, тем более что тут такого нет -( 
          А там рыбка и сушеная, и копченая. Балыков тоже несколько видов .мне больше нравится узкий и сильно закапченный, суховатый. Он дешевле, чем более толстенькие кусочки. Мы то и еду сталь сами готовить, бо на балык к кипу каждодневный не хватало -)
          • 2015-07-31 21:46
            блииииин, вы наступили на больной мозоль! теперь и мы будем голодать ради рыбки и балыка.
        • 2015-07-31 21:44
          к кипу - к пиву -)
  • 2015-07-31 22:34
    Море-моречко.... так, а де загар?
    • 2015-08-01 19:02
      Загар теперь только в мечтах и воспоминаниях -)
  • 2015-08-01 16:37
    Ха-ха, каша кип'ятильником)) На моєму досвіді поки що лише пельмені))
    • 2015-08-01 19:02
      Зато я теперь не боюсь ехать отдыхать на базу без кухни -))) Был бы кипятильник, сварю все и на всех -)))
  • 2015-08-02 10:17
    Затока - то місце лише для тих, хто любить море - і все. 
    Особисто я там не зміг пробути і кількох годин, бо нічого робити. 
    Але неподалік (хвилин може 40 маршруткою) є Білгород-Дністровський з фантастичною Аккерманською фортецею.
    • 2015-08-02 13:57
      Ми там були -)
  • 2015-08-03 10:50
    Додам ще дещо, коли вже мова зайшла про Затоку). Відпочивали там цьогоріч на б/о "Ізумруд" (поблизу "Приморья", до речі). Були там на початку червня. Спочатку людей було мало, і це не могло не подобатись. Напівпорожній пляж, немає галасу. Потім, як то кажуть, понаїхали. Пляж відразу перестав бути чистим, кафе, що біля бази, вже було переповнене. До речі, харчування у столовій виходило не набагато дешевше, ніж у кафе. В одному кафе (назву не пам'ятаю, знаходиться біля ринку) на першому поверсі розташована клітка з попугайчиками та двома кроликами. Мала від кроликів не відходила). Сервіс в Затоці мене не вразив. В згаданому кафе готували смачно, але замовлення доводилось чекати ледь не годину. Словом, враження від відпочинку залишились суперечливі. Але ж, море!:)
    • 2015-08-03 13:29
      Я так зрозуміла, що у цих баз один господар, тільки Ізумруд дорожча. А море було чисте, чи також компот з водоростів?
      • 2015-08-05 10:58
        Море спочатку було чисте. А потім по вечорам піднімався шквальний вітер, і намело безліч водоростей. І безліч медуз, до речі). За словами охоронця бази, місцеві їздять відпочивати за кілометрів 40 від Затоки (здається, у Приморське). Там, каже, чисте море і гарна природа (ліс на березі). В минулому році були в Кароліно-Бугазі: там доволі затишно, але ніяких розваг не знайдеш.
  • 2015-08-04 12:52
    Гарна розповідь! І з неї бачу, що це досить хороше місце для відпочинку - матиму це на увазі! :)

Наступний запис

2015-07-31 17:50

Відпочинок в селі

2
14

© 2010 - 2024. Всі права захищено.