Відпочинок

Група, учасників: 29
2015-09-03 00:31

Виставка "Чудеса природи" в Запоріжжі. (ч. 2)

Особливий захват у нас викликали, як я уже казала, #мавпочки та #папужки , що їх можна було погладити та погодувати. Пачка із сушками, яблучка та морква з велетенським азартом були згодовані всім отим мешканцям виставки.
#Папуги дуже смішно брали сушку у лапку та потроху їли її. Їхні дзьоби таки не дуже зручні для того, щоб їсти сушки. )
#Ігрунки - маленькі мавпочки. Ото прикол!! Маленькі, і ведуть себе як малеча! Жваво хапали смаколики та не менш жваво жували. Йорзали туди-сюди, плигали, лазили по клітках та по всіляких своїх гамачках. М'якунькі, лапки - вологі та приємні на дотик. Зубки маленькі та гостренькі - одна таки цапнула мене за палець, промалаза повз сушки! )
В попередньому записові є фото, де відвідувачів попереджають, що одна #мавпа - агресивна. Проня її звуть. Мені "пощастило", бо я підійшла до її клітки не з лицьової сторони, а з боку. То ж я не була попередженою аж ніяк про неї. І коли мавпа дуже агресивно та рвучко хапанула в мене з отакої непривітної дами, вона кинулася до мене і таки пройшлася кігтиками по моїй руці. Не сильно зачепила - так, засмагу трішки зідрала, та й усе. Але було реально страшно - від несподіванки! Серце калатало ще хвилин з 10, і лише коли я прочитала оту табличку-попередження, мене трохи попустило - то не лише одна я така жертва, були ще й серйозніші атаки! Хух. )
Папуги - то такі собі поважні дядечки та тьотечки, які сидять собі як істуканчики на клітках, і ніби не реагують зовсім на те, як ти на них роззявляєш рота... Смаколики трохи їх оживили. )
Біла папужка #Ара любить огризки, щоб там були кісточки. Яблучковий огризок вибрала в першу чергу серед інших чистеньких шматочків яблука та моркви. Ото чудна баришня! )
Ще один - сірий #Жако , я майже на 100% певна, вимовив Алльо та Привіт, Рома, коли поряд нікого не було - всі зникли з поля його зору, і він розходився. При аудиторії не схотівбалакатИ, лише трохи Мявкав.
Прикол - кошачий лємур перевивався по-собачому із папугою #Какаду . Той підвиє, як вовк на місяць, а інший йому у відповідь сиреною крикне, той знов підвиє, а інший - підсиренить... Такий галас здійняли - капець, син вуха руками закривав!!! ))
#Єнот -полоскун - то взагалі НЯШ-МЯШ!!!! ))))) Мммм, які в нього пестливі лапочки! Не передати словами тих відчуттів, коли ця тваринка обережно-преобережно, ніжно-преніжно, ласкаво-преласкаво, вкрадливо-превкрадливо бере в тебе із рук їжу! Обіймає твої пальці своїми холодно-вогкуватими, але одночасно такими сухувато-шовковистими пальциками та лапками, а її кігтики здаються м'якеньким продовженням отих приємних пальчиків. ЗАгалом ,я впіймала найбільший кайф від дотиків того єнотика! А він такий цікавий - наївся, а потім як почав по клітці викрутаси показувати! Кувиркався, гасав майже по потолку, вертівся та кружився, лащився та витанцьовував!!! Вистава вдячної тваринки - інакше не скажеш! )
Ну, ще там був 8-мирічний #Капуцин Нафаня розміром з середнього кота. Кожну особу жіночої статі загрібав міцно за руку і тащив до себе в клітку , до гарему. ) Потєха! Мене він таки теж вкусив, бо замість того, щоб робити йому приємне та почухати спинку, я полізла лоскотити йому животик, і у того спрацював рефлекс. Прокусив палець до крові, бризкала парфумами, аби трохи продизенфікувати. )
Взагалі, там "постраждали" всі ми. Родичка не зважила на моє попередження щодо Проні, та пригостила її сушкою дууже сміливо. Та спритно та миттєво кинулась на неї і пошкарябала руку до крові. Агресор, блін! ) А потім підловила її доньку, коли та задкувала, вибираючи ракурс для фоти папуги. Забулася про засідку, і Проня захватила її за сукню, косу та шнурочок із хрестиком. Сукні нічого, волосся не видрала, а от шнурок порвала, заразка така! А моє дитятко стало на заваді папузі, що вибирав собі із тарілки шматочок посмачніше, і клюнув його у область оченятка. Ну, рефлекси людини таки врятували - окові нічого не сталося, та й кісточки та шкіра коло ока залишилися без ушкоджень. )
Ну а взагалі - цього разу виставка нам прийшлася до душі своєю інтерактивністю та доступністю. Хочеться ще раз сходити на наступний рік. Хоча, маю сумнів, що вона буде такою ж яскравою, бо майже половина мавпочок-ігрунок виставлялись з табличками "Продається"... А одними тільки папугами не дуже то й намилуєшся, мені особисто мавп подавай, то для мене найголовніша замануха!!! "Будем посмотреть" через рік, що ще сказати..
42

Коментарі 0

Наступний запис

2015-08-31 14:08

Виставка "Чудеса природи" в Запоріжжі. (ч. 1)

10
21

© 2010 - 2024. Всі права захищено.