Відпочинок

Група, учасників: 29
2015-07-30 23:36

Дитячі атракціони – рідкісне задоволення.

Останнім часом почала водити малечу у парк розваг у нашому районі, вирішили урізноманітнити свій #відпочинок . Тут є декілька видів атракціонів: улюблена рибалка з фонтанчиком та безліччю яскравих рибок, три надувних містечка-батути для діток різного віку від малечі до підлітків, лабіринт, звичайний батут та ще можна пострибати на резинці-лонжі.
Поки що ми освоїли лише надувний батут для середнього віку. Мене привабило те, що я можу зайти всередину з дитиною, і наглядати за ним. Перший раз був для нас обох однаково шоковим. Я дуже злякалась, коли малий видерся на гірку і швидко знісся донизу. Оченята були трохи злякані, але загалом враження позитивне. За наступним разом все було трохи повільніше, ніби смакуючи кожний рух. А тепер я можу дозволити собі наглядати крізь віконечка і заходжу до середини лише тоді, коли бачу, що відвідувачів багатенько, і вони не малі діти.
Нещодавно спостерігала, як 6 підлітків – 4 дівчини та 2 хлопця – стрибали там так, що уся конструкція ходила ходором. Сусідня гірка, вона для самих старших, теж ледь втримувалась на місці. Як з’ясувалось згодом, був чийсь день народження, і на дорослій гірці розважались батьки тих тинейджерів, що окупували дитячу. Це круто, що народ може так розкуто веселитись. І що теж важливо – із спиртним чи запахом туди не пускають, тобто якісь міри безпеки присутні.
6

Коментарі 3

  • 2015-07-31 10:44
    Зараз, кажучи про атракціони, я розумію, що всьому свій час. У дитинстві я і дня не могла прожити, щоб не проїхатися на колесі огляду, центрифузі, не пострибати на батуті та ін. Буквально тиждень тому, відпочиваючи на морському курорті, ми з подругою вирішили згадати молодість і покататися на ланцюжках. Якщо чесно, то задоволення ми не отримали зовсім, здебільшого через те, що постійно переживали за якість та технічні аспекти каруселі :-)
    • 2015-08-01 23:15
      Ну звісно - адже вас вже не хвилює вітерець в обличчя, та радість від того, що ви теж можете літати))) Ви дивитесь ТВ, та жахаєтесь новин про те, що десь знову обірвався ланцюжок, чи впав хтось із каруселі. Ви доросла людина, що здатна оцінювати ризики від вчинків, та їх наслідки. А малеча ще має непереборне бажання, а головне вміння ловити кайф від усього, не аналізуючи всього. Просто живе і радіє.
  • 2015-08-13 12:35
    У дорослих є свої розваги, і дитинство вже не повернеться. Наша батьківська обов'язок дати можливість нашим дітям мати захоплююче, радісне і щасливе дитинство, навіть якщо ми самі його не мали. При цьому ніхто не знімає з нас обов'язків стежити за безпекою наших дітей. Бажаю вам щасливого сімейного відпочинку.

Наступний запис

2015-07-30 21:52

Подорож до Ріміні

10
5

© 2010 - 2024. Всі права захищено.