Відпочинок

Група, учасників: 29
2015-06-19 21:14

Нова циркова вистава Віват цирку Кобзов

До нас в місто завітав цирк Кобзов. Рекламу вони почали вивішувати за місяць ,білети можна було придбати по інтернету, забронювати по телефону, або купити безпосередньо у розповсюджувачів. Ми не збирались іти, сидіти на останніх рядах я не люблю, а не перші ряди білети коштували по 200 гривень. Та все ж таки вирішили зробити дитині свято на честь закінчення першого класу. На перший ряд вже білетів не було, купили на шостому. Цирк хоч і пересувний, та дуже великий. Вистава мені сподобалась, єдине що мене дратувало — дикість наших людей. Тітка, що сиділа попереду, періодично піднімала свою лелечку, не зважаючи на те, що позаду також сидять дітки і їм теж хочеться бачити все те, що відбувається на сцені. То ж для себе вирішила, що ніколи не піду до цирку, якщо не зможу сидіти на першому ряді.
Дуже гарне шоу повітряних гімнастів та іллюзіоністів. Доньці більше за все сподобався дядько, що ковтав вогонь і велосипедист, що стрибав через лежачих дівчат. Виступ тварин ми майже не побачили через вищезгадану тітку, поки я сварилась з нею через її поведінку звіряток вже завели за куліси.
Через це я навіть написала відгук на сайті, щоб в майбутньому вони більш вдало організовували місця для сидіння.
Разом з собою цирк привіз п'ять вистав, на які ми змогли потрапити безкоштовно (моя подруга віддала свої білети нам)
10

Коментарі 4

  • 2015-06-19 21:21
    Да, сидения ужасные, судя по фото. Это все потому, что цирк передвижной. В Киевском цирке я все время боялась, что сидящий на руках сын ударит по голове впереди сидящего дядю (так высоко один ряд от другого находятся).
    • 2015-06-19 22:12
      Они говлорят ,что их основное местоположение киев, но на сайте написано только ,что у них свой музей есть, а про стационарное строение ничего не написано. У вас в Киеве только один стационарній цирк, или их несколько?
      • 2015-06-19 23:05
        Основной цирк один, а Кобзов переезжает все время. У них нет постоянного места "жительства")
  • 2015-07-05 22:23
    Син виріс і тому в цирку не була дуже давно. До нас теж приїжджав Кобзов, вистави у них цікаві. А на рахунок дикості людей, то спостерігали колись випадок: людей було так багато, що доставляли прямо перед ареною додаткові крісла, і вийшло, що люди, які сиділи на 1 ряду і купували найдорожчі білети, бачили виставу гірше всіх інших. Ми старались ходити в будні, коли народу менше. Брали найдешевші квитки, але була можливість сісти практично куди завгодно.

Наступний запис

2015-06-18 23:18

Чудовий відпочинок за межами міста

7
15

© 2010 - 2024. Всі права захищено.