Відпочинок

Група, учасників: 29
2015-08-01 02:36

Як ми побачили видовище: фаєр шоу!

Вчора ввечері випадково побачили напроти зупинки транспорту в "центрі" нашого мікрорайону хлопця, що вправно орудував палаючою кулею на довгій мотузці.
Син пішов весь в маму - попросив підійти ближче.
Натомлені після насиченого мандрами дня, зашугані комарами, не засинавший в обід синочок, який досить рано прокинувся... Все було проти нас. Але! Ми таки перейшли дорогу і примостилися близенько до того вправного хлопця.
#ФаєрШоу , звичайно, не гідне рівня нашого "Україна має талант"... Але чи то дивитися на нього по ТВ, чи #вживу - різниця є! )
Боже, як же зачаровував нас той #вогонь , що то ходив колесом, то пурхав метеликом, то перетворювався на прудкі #ВогненніСтрічки ... А скільки захвату викликав у малечі трюк: #ВидиханняВогню з рота! Всі вищали, аплодували, налякано та зачудовано кричали "Вау!" та "Оооо!". До речі, я вищала нарівні із малечою, бо такі трюки мене чіпляють дуже сильно, і я завше бурхливо проявляю свої #емоції . )
Хлопець демонстрував непогане володіння тілом та знаряддями. Він, попри свій дещо недбалий вигляд, випромінював справжню чоловічу міць, силу, впевненість та #безстрашність . #ПалаючаКуля на мотузці покірно виписувала чудернацькі траєкторії, дві палаючих кулі на більш коротких мотузках були схожі на нунчаки в руках ніндзя, палаюча по обидва кінці #палиця так загрозливо наближалася до одягу, обличчя, оголених рук фаєриста, залишаючи його неушкодженим....
Деякі трюки не вдавалися, але #фаєрист умудрявся не банально нахилятися, наприклад, за впавшою на підлогу палицею, а якимись хитрими "мансами" підхоплював її пальцями ніг, закидував на стопи а тоді вже підкидував її вгору і ловив рукою... І шоу тривало! )
Після десятихвилинної перерви хлопець знову потішив нас та нових глядачів своєю майстерною грою з вогнем. Непагано ми залипли, я вам скажу - десь хвилин так на 40. Правда, мені не вистачало музики, то ж я включила плеєр - і ото тоді син впіймав самий кайф - і вогонь лоскоче нерви, і музика піддає жАру! )) Захвату було море - що у сина, що у мене!!!
Спершу вигребла всю "тверду валюту" тому хлопцеві в коробку (було там гривень десь зо п'ять-шість), а коли він видав нам ще й другу серію - то ще й десятку віддала. Бо не жаль, бо видовище потішило нас дуже й дуже! Наступного дня ми зібрали компашку на те шоу, і через те колективне збирання трохи спізнились, і побачили лише другу серію, на жаль, не таку феєричну, як першого разу. Правда, вже якийсь тубільський барабан притягли його "подільники" та підстукували йому, аби було веселіше глядачам. А потім ще й дівчина якась намалювалась, і хлопець її вогняними своїми кулями всю пообнімав. І як їй не страшно було - волосся довге та розпущене, одна стратка - і прощавай шевелюра....
Загалом же ж ті, хто був там із самого початку, залишились такими ж задоволеними, як і ми першого дня. Та й ми задоволення отримали, безперечно.
Хочемо ще!
Взяли телефончик у хлопця: всіляке в житті буває, може, закортить подивувати когось або зробити приємність самим собі... ) Айсові враження від вогню - яка шикарна гра слів! )))
10

Коментарі 11

  • 2015-08-01 14:44
    Отак і виходить, що якщо не чекаєш чогось приємного, то отримуєш!
  • 2015-08-01 16:33
    Колись була на фаєр-шоу - це дійсно вражаюче)
  • 2015-08-01 16:44
    Фаєр-шоу дійсно крута штука=) Звичайно, по телевізору це одне, хоч і масштабне, але побачити на власні очі - у декілька разів краще) Декілька років тому в моєму місті був рок-фестиваль "Рок Простор" і під кінець виступів організатори влаштували фаєр-шоу. Це було дуже круто, хвилин 15 справжньої ЖАРИ=) Дуже багато вражень залишилося!
    • 2015-08-01 22:11
      Тепер мрію про таке! ))))
  • 2015-08-04 13:37
    Класна штука. Я бачила таку виставу лише один раз багато років тому, коли відпочивала в Одесі. Тоді приїздила ціла вистава, це шоу відбувалось більше години. Хлопці таке виробляли з цим вогнем, що волосся дибки ставало.
    • 2015-08-04 18:58
      Ух, в мене мурахи по шкірі лише від Вашої розповіді!!! )))))
    • 2015-08-04 18:58
      Ух, в мене мурахи по шкірі лише від Вашої розповіді!!! )))))
  • 2015-08-04 18:58
    Ух, в мене мурахи по шкірі лише від Вашої розповіді!!! )))))
  • 2015-08-06 10:48
    Одного разу, відпочиваючи в Євпаторії з дітьми ми теж стали свідками грандіозного барвистого фаєр-шоу. А родзинка виступу полягала ще й у тому, що актори цього шоу були на високих ходулях і одягнені у театральні костюми. Враження просто не описати словами. Так цікаво і професійно вони жонглювали своїми вогняними факелами і танцювали під музику, що дивитися на це можна було нескінченно. Ми стояли як заворожені. Виступи ці абсолютно безкоштовні, так просто розважають відпочиваючих. Ось такі ще є таланти!
    • 2015-08-06 16:44
      Оце класс - просто так порозважати таким шоу! ) І що ,їм ніхто у коробочку нічого не кидав?
  • 2015-08-10 13:02
    Мені теж дуже подобається фаєр-шоу але мене таким дійством вже не здивуєш. В нашому місті купа фаєрщиків які проводять тренування на свіжому повітрі. Вдома через очевидні причини це робити не зручно, хоча один мій знайомий років 8-9 пробував вчитись плюватись вогнем вдома використовуючи спирт, поки хоч раз нормально зробив обпалив штори і оп’янів, получав потім від мами. Нам тоді й двадцяти не було. Зараз в мене купа друзів займається фаєр-шоу на професійному рівні. Я теж якось пробувала навчитись, але мій запал пропав коли я декілька разів отримала доволі болючі удари по голові тай взагалі усьому тілі гумовими кульками, вони доволі важкі бо мають всередині металеву кульку й використовуються під час навчання, крутити фаєр починають цими кульками, а не справжнім вогнем. До речі про неушкодженість я б не говорила, часто фаєрщики обпалюють собі волосся, шкіру, пропалюють одяг, тому тренуються в основному в темному старому одязі, щоб не так шкода було. Просто не показують на публіку, що їм боляче.

Наступний запис

2015-07-31 21:31

Дивні страви в італійському ресторані

8
4

© 2010 - 2024. Всі права захищено.