2015-01-06 19:17
В школах та університетах зараз #канікули . Чим займаються твої діти? В суспільстві існує велика #проблема , що молодь мало проводе часу в компанії, а багато вдома за комп'ютером чи телевізором. Я пропоную ходити в #кіно чи театри, ходити на ковзанки чи на сніжні гірки, як раніше. Чому ми так змінилися? Чому нам більше подобається #спілкування в інтернеті, чим вийти на прогулянку с друзями та поспілкуватись. Що з нами трапилось? Люди, задумайтесь та отримуйте максимум гарних вражень від життя)
4

Коментарі 3

  • 2015-01-06 20:07
    так, інтернет та гаджети - насущна проблема сьогодення) Дітлахам подобаються яскраві ігри, машинки та інші розваги на моніторах. В дитинстві нас додому неможливо було загнати, особливо взимку. Санки, "в слона", на ковзанах на ставку.. Вважаю, що все залежить від батьків. Я намагаюся гуляти зі совїм дворічним хлопчиком двічі на день. Але коли мороз - то ліпимо, малюємо, мозаїку збираємо. Нак жаль, при -5 на вулиці дітей вже немає, гуляємо самі. Сподіваюсь, це просто на свята всі вдома сидять з рідними)  
    Як на мене, то сімейна прогулянка з санками, веселощами, валянням у снігу - дуже весело. Можна ще й #глінтвейн взяти із собою у термосі) Які чудові і позитивні фото з цих прогулянок.. Треба терміново викликати сніг й бігти на горку усією родиною)
  • 2015-01-07 11:31
    Я всіляко підтримую ідею проводити час с друзями вживу, але насправді так не завжди виходить. Наприклад, на канікулах багато студентів їдуть з гуртожитків додому і не можуть бачитись. Або живуть досить далеко один від одного навіть в одному місті. І коли на вулиці мороз, то теж не дуже хочеться виходити з дому) 
    В таких випадках дуже допомагає віртуальне спілкування, аби якось підтримувати зв'язок. І це добре та зручно, адже в часи, коли Інтернету не було, люди користувалися звичайним листуванням.  
    Тому я вважаю, що це не ми змінилися. Ні, нам також подобається спілкування в реальному житті, походи куди-небудь в кінотеатри, театри чи на ковзанку з друзями, це ж круто! Просто ми знайшли спосіб, як підтримувати зв'язок на відстані в тих умовах, коли реальне спілкування неможливе)
  • 2015-01-07 23:54
    Если бы в моё детство были компьютеры и такой же доступ к интернету как сейчас, то я делала бы то же, что и сейчас молодёжь: не напрягалась бы :)).

Наступний запис

2015-01-05 22:41

Проблема навколишньої чистоти

12
1

© 2010 - 2024. Всі права захищено.