2015-01-16 21:15
В інтернеті висвітилося, що завтра(17 січня) #ДжимКеррі святкує свій день народження. Захотілося переглянути пару фільмів з цим актором. Серед моїх фаворитів безперечно #фільм «Шоу Трумена», у якому розгортаються дивовижні події навколо життя простого американського хлопця. Саме в цій картині забавний і феєричний комедійний актор Джим Керрі вперше постав перед глядачем в образі драматичного персонажа.
«Шоу Трумана» - це ще одна антиутопічна картина. Погодьтеся, що багатьом з нас хоч раз та приходила в голову думка про те, що ми живемо так тому, що це - кимось добре прописаний і прорахований сценарій.
Спочатку перед нами постає ідеальний світ, вселенське щастя і цілковита гармонія у всьому: в такому житті-мрії живе Труман - дуже позитивний і добрий чоловік. У героя є все, що тільки можна побажати: будинок, машина, прекрасна робота і турботлива дружина, вірні друзі і навіть ідеально білий паркан навколо котеджу.
Але як бути, якщо в житті при цьому немає людських почуттів? До того ж все це - #шоу , в якому камери постійно стежать за героєм, показуючи при цьому крупним планом логотипи продуктів, бо телепроект існує на доходи рекламних компаній.
Яке ж рішення прийме головний #герой : буде далі виконувати сумлінно свою роль чи сам візьме справу у свої руки? Дізнаєтесь, якщо подивитесь.
Приємного перегляду!
4

Коментарі 4

  • 2015-01-17 22:00
    Колись мене цей фільм дуже вразив. Думаю, його варто подивитися кожному.
  • 2015-01-26 20:45
    Мені теж він подобається. Це - один з фільмів, котрі цікаво переглядати і переосмислювати.
  • 2015-02-02 12:53
    Я дуже не люблю Джима Керрі, як актора. Де він, там і кривляння, дурний гумор і несерйозність. Але цей фільм мене дійсно вразив. Такого незвичайного сюжету ви не знайдете ні в одному фільмі. Раджу від усієї душі!
  • 2015-04-07 01:05
    Цей фільм вже можна назвати культовим. Ідея дійсно підштовхує на роздуми, та дає можливість подивитись на життя та вчинки зі сторони інших. Ця роль Керрі увійшла до якісного архіву фільмів де він зіграв і показав не усім знайомого коміка, а й більш різносторонню сторону його акторського таланту.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.