2015-02-10 13:25
У зимову негоду так хочеться літніх яскравих фарб, смаків і ароматів! Тому хочу порадити вам неординарний #рецепт освіжаючого цитрусового смузі. Цей коктейль припаде до смаку шанувальникам здорового харчування, вегетаріанцям і тим, хто веде активний спосіб життя, а також це чудовий варіант «смачненького», щоб побалувати свою другу половинку в #ДеньСвятогоВалентина.
Записуйте!
Саме слово «смузі» можна перекласти з англійської, як «гладкий» або «приємний». Саме таким і виходить #коктейль з фруктового або ягідного пюре, соку, йогурту і/або молока. До його складу можуть входити і досить несподівані інгредієнти, такі, як горіхи, прянощі, зелений чай, картопля і навіть майонез. Отже, необхідні інгредієнти:
2 столові ложки лимонного соку
1/2 грейпфрута (вичавити сік)
1/2 чашки свіжовичавленого апельсинового або мандаринового соку
2 столові ложки меду
1/2 склянки йогурту
1 заморожений банан (він збивається краще, ніж свіжий)
1/2 чашки кубиків льоду
Правила приготування:
У блендері змішайте соки, йогурт і мед. Збивайте компоненти коктейлю протягом декількох секунд. Додайте кубики льоду і змішайте до отримання однорідної маси.
Цей рецепт дозволить вам приготувати одну велику порцію цитрусового смузі. Якого вистачить не тільки коханому, а й вам!
Смачного!
2

Коментарі 1

  • 2015-02-13 13:10
    Чудовий склад, певно дуже бадьорить зранку) До того ж багато корисних інгредієнтів для підвищення імунітету взимку. Хочу додати корисну пораду, для того, щоб легко вичавити сік з цитрусів, їх можна заздалегідь підігріти в мікрохвильовці, особливо це стосується лимону

© 2010 - 2024. Всі права захищено.