2015-01-05 08:22
ТОП-5 обіцянок, які зроблять ваш #НовийРік кращим!
Всі найкращі справи робляться, як відомо: з понеділка; з першого числа; з Нового Року. Пропоную вам п’ять серйозних обіцянок, які можна і потрібно урочисто дати собі на початку #2015 , і які змінять ваше життя і ваше мислення.
1) Обіцяю собі правильно розставити пріоритети і дотримуватися їх протягом усього року
Якщо ви зможете реалізувати цю ідею - вважайте, діло зроблено. Щоб здійснити свою мрію, вам потрібно всього лише гранично ясно побачити мету і зрозуміти, яким чином ви можете досягти її, обмежуючи інші сфери життя.
2) Обіцяю собі робити на 10% більше, ніж потрібно зазвичай
Справжній лідер завжди зробить трохи більше обумовленого. Його стихія - пристрасть і захопленість справою, і вона немислима без ініціативи, ризику. Зате який результат!
3) Обіцяю собі частіше говорити «ми» замість «я»
Ми - це наші кохані, батьки, діти, друзі, колеги, однокашники і всі-всі-всі, з ким ми проводимо наш час. Частіше говоріть #ДобріСлова , дякуйте, допомагайте у міру сил, даруйте #подарунки , підтримуйте в скрутну хвилину.
4) Обіцяю собі довести хоча б один великий проект до кінця
Почати щось може кожен, а от закінчити - тільки наполеглива. Саме час таким стати. Дописуйте, нарешті, свою книгу. Довчіть англійську. Доведіть ваше тіло до досконалості.
5) Обіцяю, що буду собою - і не тільки в цьому році
Мабуть, сама банальна і все-таки найважливіша істина: #БутиСобою і бути вірним собі. Не забувайте про це!
6

Коментарі 1

  • 2015-01-10 21:45
    Я на новый год не давал много обещаний.дал всего два. Женится и построить свою семью, а заодно восстанавливать свой родной город. Надеюсь, что все обещания удастся выполнить. Сейчас задумываюсь чего я хочу больше, мира на своей земле или семьи.  
    Остальные обещания я не даю, я их просто исполняю, изо дня в день.меняю себя и все вокруг.

Наступний запис

2015-01-03 12:35

Не знаєте куди піти цими #вихідними?

14
1

© 2010 - 2024. Всі права захищено.