2015-01-25 16:45
Нещодавно подивився дуже гарну, на мій погляд, стрічку “Люсі”. Фільм Люка Бессона розповідає глядачеві про велику кількість не реалізованих людиною здібностей, через дуже мале використання можливостей свого мозку. Присутні елементи бойовика сприймалися мною як антураж, здатний лише додатково привернути увагу до фільму. Та все разом, основна лінія сюжету, та напруга, притаманна усім стрічкам #ЛюкБессон, залишили по собі дуже приємне враження. Гадаю, цю роботу дуже талановитого режисера я передивлюсь ще не один раз.
1

Коментарі 3

  • 2015-01-25 18:04
    А мне фильм не очень понравился, мне понравилась идея. Я ждала чего-то большего. А вот идея использования % мозга - интересна. Заставляет задуматься. Наверное не зря нам даны всего лишь 10% (у некоторых чуть больше).
  • 2015-01-25 20:55
    А мене дуже розчарував цей фільм. Я так очікувала, коли він з'явиться, але.. все не те: погана гра головної героїні, якось зовсім нудно та беземоційно. Зараз виходить багато кінокартин, схожих тематик, які просто захоплюють подих. В цій кінострічці досить не поганий сюжет, навіть зйомка нічого, але.. жодних вражень чіпляючих "ниточки" розуму. Так Люк Бессон - великий талант.. але можно було краще, цікавіше, більш дивуюче.
  • 2015-01-27 15:10
    Ідея фільму звичайно цікава. Спецефекти, драйв, адреналін - так. Чи залишає якісь враження? - ні. Чому так, складно сказати. Зараз динамікою та ефектами нікого не здивуєш. Я чесно кажучи, навіть не знаю, що у фільмі мають показати, щоб було більш дивуюче та краще. Я маю на увазі ефекти та все таке. Гра головної героїні, як на мене, не погана. Можливо, можна було би краще. Кінець цікавий, при 100% активності мозку людина розчинюється у просторі... то може нам і не треба 100%...

© 2010 - 2024. Всі права захищено.