Відпочинок

Група, учасників: 29
2015-08-01 13:24

Інсбрук вражає в любу пору року

#Інсбрук - є не тільки адміністративним центром західної австрійської федеральної землі #Тіроль , а й цілком справедливо вважається туристичним, спортивним, культурним центром країни. #Місто дуже охайне, в ньому зберіглися численні #пам 'ятникиархітектури, що органічно поєднали в собі #стиль класицизму, #роккого і #барокко . Вражає своїми розмірами відомий #трамплин , на якому, зазвичай, проводяться #змаганнясвітовогорівню . Є в місті і красива #набережна впродовж річки #Інн.
Затишні ресторани пропонують відвідувачам різноманітне #меню, яке задовольнить любий смак. Особливо смачним нам видався #шніцельповіденськи, який приготували в ресторані, розташованому на кордоні Австрії і Італії, де ми зупинилися на #відпочинок.
Нажаль, в нас не було досить часу оглянути всі #пам'яткиісторії і культури, побувати в числених музеях, в тому числі - в одному з унікальніших, яким є #музейСваровскі, але доброзичлива атмосфера міста, чисте повітря, дивовижні краєвиди залишили в нашій пам'яті яркі і приємні спогади.
7

Коментарі 2

  • 2015-08-01 15:05
    Затуманена зелена фотка - дуже чарівна вийшла! ) Білою заздрістю заздрю всім закордонним мандрівкам, тож і Вашій - теж! )) Здорово! )))
  • 2015-08-01 18:25
    Да, це дуже красивий. справді казковий замок - новодєл. Не знаю його історію і кому він належить. Проїджали вздовж, мабудь в інший раз, якщо буде така нагода знов мандрувати у тих краях, обовя'зково туди заїдемо.

Наступний запис

2015-08-01 02:36

Як ми побачили видовище: фаєр шоу!

10
11

© 2010 - 2024. Всі права захищено.