Відпочинок

Група, учасників: 29
2015-08-03 14:39

Бази відпочинку в Затоці – де себе розважити або наша екскурсія до Аккерманської Фортеці

Біля бази, на якій ми відпочивали практично немає ніяких розваг. Ми майже щодня ходили на місцевий ринок (близько 15 хвилин пішки), гуляли по сусідніх базах, водили дитину на батути та інші пляжні атракціони.
Майже біля кожного магазинчику стоїть людина, що пропонує різні екскурсії. Вибір доволі великий, але з з дитиною потрапити на цікаві для нас екскурсії виявилось неможливо. Причина банальна – всі екскурсії далеко від Затоки і маленька дитина може дуже втомитись.
Серед запропонованих екскурсій нам найбільше сподобались такі варіанти
Оглядова екскурсія в Одесу
Морська прогулянка
Морська вечірня прогулянка + вечірня прогулянка Одесою
Екскурсія до Белгород-Дністровька, в якому знаходиться старовинна Аккерманська фортеця
Дельфінарій
Аквапарк
Зоопарк в Одесі.
Виноробний завод
Розглянувши всі пропозиції ми вирішили поїхати на оглядини фортеці, але без екскурсійного тура, а самотужки. Дізнались у місцевих розклад автобусів і псля обіду подались у мандри.
На вході до фортеці нас очікував сюрприз – вхід коштував в два рази дорожче, бо в цей час у самій фортеці проходив фестиваль з історичного фехтування.
Всередині було безліч людей, перевдягнутих у старовинне вбрання. Для глядачів були побудовані лавки, а на арені проходили справжні рицарські турніри.
Всі бажаючі могли постріляти зі справжнього луку або арбалету, перевдягатись і сфотографуватись у різному середньовічному вбранні.
Також ми сходили на виставу у справжню «кімнату тортур». Нажаль в цей момент у нас у фотоапараті сіли акуми і фоток «реквізиту» майже немає.
Найбільше мене вразив краєвид, що відкривається з мурів цього старовинного замку. На стіни вилазити неможна, але в стінах є невеличкі отвори, крізь які можна побачити безкрайні водні простори
З фортеці до автостанції ми йшли пішки близько 40 хвилин.
6

Коментарі 8

  • 2015-08-03 17:54
    Дааа, с детьми такая экскурсия - тяжёлое испытание.
    • 2015-08-03 18:52
      С Затоки в любую интересную точку долго ехать. Поєтому вібрались только туда и в зоопарк одесский попали - скоротали время перед поездом.
  • 2015-08-03 23:08
    Думаю, що ви не пошкодували грошей, адже побачити справжній турнір можна не кожного дня)
    • 2015-08-04 09:20
      Так, видовище дійсно класне -) 
      А ще там бились не тільки хлопці, а й дівчата. Я взагалі дивувалась, як вони той меч могли втримати. 
      На кожному воїні спочатку одягалась роба, по типу захисної (в яких собак тренують, товста, щоб не прокусили). а вже на неї одягались гарні лати, а зверху тоненький кольоровий одяг з гербом.
  • 2015-08-04 13:49
    Тааак, фортеці і замки - це цікаво! Бачила таке крісло із кімнати тортур як на фото № 2, але в іншому замку, жах!
  • 2015-08-06 11:00
    Особисто я не відпочивав у Затоці, але у тому році мій друг там працював у якомусь клубі на узбережжі. Від нього я дізнався, що це дуже круте місце (з його слів - найкраще). Подивився я фотки, дійсно, дуже круто для молоді. Але для дітей мабуть треба шукати інше мсіце.
    • 2015-08-06 11:22
      Затока дуже велика. Там, де були ми - тиша і спокій. а в центрі, напевно, є де "погудіти"
  • 2015-08-10 13:24
    Я навіть і не знала,що десь там можна знайти такі цікаві місця! Одеса в мене особисто асоціюється з шикарними пляжами та не дешевим відпочинком. Як кажуть для "золотої молоді".А тут бачу є і культурна програма, що навіть діткам буде цікаво.Багато екскурсій, подорожей, розваг. Все це дуже цікаво! Звичайно, все це коштує гроші, але це краще, ніж лежати на пляжі цілий день!

Наступний запис

2015-08-02 00:14

Як потішила мене здорова молодь.

4
11

© 2010 - 2024. Всі права захищено.