Відпочинок

Група, учасників: 29
2015-08-13 15:39

Бюджетний відпочинок на морі

Хто ж не мріє влітку відправитися на відпочинок в далекі теплі країни, на моря та океани. Відпочинок на морі корисний для людей будь якого віку, але особливо раді йому дітлахи, які із задоволенням плещуться у морській воді. Але, часто густо, від такої подорожі ми мусимо відмовитися, тому, що коштує вона чимало. Адже, не все так погано, як може здаватися з першого погляду.
.
Бюджетний відпочинок на березі моря треба шукати в якихось місцях, що не набули шаленої популярності серед туристів. Там ціни точно будуть на порядок нижче, чим на відомих курортах. Так, ми зовсім випадково опинилися в невеликому італійському містечку на березі Адриатичного моря, яке мало таку дивну назву Фаенца (Faenza). Побачивши в Інтернеті, що є в цьому містечку готель B&B, який належить до бюджетної мережі готелів.
B&B - Bed and Breakfast в перекладі з англійської означає ліжко і сніданок. Номер з душем і туалетом в липні коштував нам 39 євро/ніч, що правда, це без вартості сніданку. Добратися до готелю рейсовим автобусом з аеропорту міста Ріміні, навіть увечері, було не важко.
Дуже здивувало, що в готелі не було нікого і двері були зачинені. Але, перед входом був автомат, за допомогою якого можна було знайти вільний номер та оплатити проживання в ньому кредитною карткою. Так ми і зробили, а автомат видав нам рахунок і пластикову картку, якою ми відчинили вхідні двері і двері у нашу тимчасову оселю.
Кімната була дуже чистою і просторою. Велике ліжко, зручний сучасний матрац, кондиціонер, який працював відмінно, створювали комфортну атмосферу і затишок, що так потрібні для повноцінного відпочинку. Що ще треба туристу? Рекомендую всім, навіть, при обмеженому бюджеті, не відмовлятися зразу від ідеї відпочити на морі, а шукати на сайтах туристичних агенцій цікаві пропозиції, порівнюючи їх з тими, що є на сайті обраного вами готелю.
7

Коментарі 10

  • 2015-08-13 16:55
    Правильно. А ещё лучше, когда денег хватает на всё не экономя. ))) плмечтать то можно)
    • 2015-08-13 21:46
      Так не буває. Потреби завжди мають випереджати можливості. Змінюються лише масштаби. В іншому разі - прогрес зупиниться і почнеться занепад. Це вірно, як по відношенню до окремої людини, так і країни.
      • 2015-08-13 21:51
        Ну почему невозможно? Можно было пару лет покопить денег и потом устроить королевский отдых. Но таких бы приключений тогда бы не было )
        • 2015-08-13 22:12
          Хм... Ви уявляєте собі скільки коштує королевський відпочинок? Номер на двох в готелі п'ять зірок коштує від 350 євро на добу, а президентський сьют 200 кв.м - 14 тис.євро на добу і т.д. У разі, якщо на відпочинок потрібно збирати гроші впродовж двох років, то мабуть в домі накопичиться маса інших, більш нагальних проблем, які потрібно вирішувати, ніж іхати відпочивати.
          • 2015-08-13 22:14
            Ну не воспринимайте буквально слова.
  • 2015-08-13 20:15
    Який автомат цікавий! Люди взагалі в прийомі гостей не примають участі?
  • 2015-08-13 21:40
    Так: автомат легко впорався з цією роботою і замінив людей. З ранку хтось в рісепшн з'являється, допомагає розкласти продукти для сніданку та ін. Є гучномовець, по якому можна зв'язатися з кимось з адміністрації і задати якесь питання. Підозрюю, що хтось у готелі працює цілодобово, але ми його не бачили. Завдяки автоматизації, ціни в цій мережі готелів нижчи, ніж у їхніх конкурентів - мережі Ibis, Motel One та ін., а якість - вище. За теперішньої доби бронювання та оплата готелів, квитків тощо по Інтернету - не рідкість. Для тих, хто це не зробив - працює автомат при вході.
  • 2015-08-14 11:03
    До речі, це ще не все: автомат вимагає покласти на спеціальну платформу паспорт у розгорнутому виді. Він його сканує. Потрібно, щоби фамілія та і'мя на кредитці співпадали. Тільки у такому разі можна заселитися у готель. Наявність/відсутність візи він не провіряє.
  • 2015-08-14 22:45
    Ви молодці, що так мандруєте ,через інтернет змогли знайти собі гарний варіант. Я завжди думала, що за кордоном дуже дорого відпочивати. А потім мене подруга присадила не передачу “Орел і Решка”, ведучі так цікаво розповідають про вихідні зі 100 доларами -) Навіть в великих курортних містах можна знайти недорогі варіанти -)
  • 2015-08-20 13:53
    Цього року їздили в Одеську область двома парами + собака з двома наметами - шикарно відпочили прямо на березі дикого пляжу. Дуже бюджетно, але незвичайно.

Наступний запис

2015-08-13 00:37

Активний відпочинок.

6
7

© 2010 - 2024. Всі права захищено.