2015-03-07 17:53
А яким був Ваш перший #мобільнийтелефон ?
Нещодавно, переглядаючи фото в інтернеті, я натрапила на картинку зі своєї улюбленої мобільної гри. І так ностальгічно це виглядало.
Я вирішила згадати незлим, тихим словом всі мобільні телефони, які були в мене за моє життя.
Я настільки довго живу на Землі (36 років), що встигла покористуватися пейджером. Пам'ятаю, цей унікальний для того часу #девайс. Для його використання потрібно було подзвонити оператору, та залишити повідомлення для абонента під номером.
Перший величезний телефон чоловіку видали на роботі. Це був фантастичний апарат. Я працювала тоді в школі і, іноді, прохала чоловіка дати мені його з собою. Діти, вони і в 23 діти.
Моя родина (батьки та молодша сестра) жила тоді в містечку #Лозова , Харківської області. Я з чоловіком жила в місті Харків. Якось, на вихідні, я поїхала додому, та взяла з собою мобільний телефон. В Лозової, на той час, мобільного зв'язку ще не було, але, похизуватись телефоном дуже кортіло. Ми з сестрою, шли по вулиці, та по черзі доставали телефон, і робили вигляд, що розмовляємо.
Ця гра здавалася нам дуже цікавою, люди здивовано оберталися, ми почували себе дуже крутими, аж доки знайомий хлопець не спитав, що ми робимо - тут ще немає мобільного зв'язку. З цієї хвилини ми награлися.
А улюблена всіма гра змійка? Це ж така захоплива гра була. Чорно-білу змію можна було вирощувати годинами, приєднуючи крапку за крапкою.
1

Коментарі 3

  • 2015-03-07 18:33
    Мій перший телефон був Bosch. ТОді ще передплаченого звязку не було, тільки контрактне підключення. Телефон коштував 1 грн за умови підключення до Київстар. Навчалась в Донецкьку, а коли приїжджала додому - то нікому не показувала телефон, бу було чомусь соромно)))
  • 2015-03-07 19:59
    Ой, розсмішили Ви своєю історією))) Я собі це навіть уявила)) 
     
    У мене перший був якись кольоровий Сіменс - уявляєте на скільки пізно його собі купила?)) Я б і зараз з задоволенням жила без телефону, бо ненавиджу по ньому розмовляти ( дивно для жінки =))
  • 2015-03-07 21:31
    Я вже і забула, що були такі пейджери))) У мене такого щастя не було, але іншим на нього дзвонила))) Перший телефон був Алькатель, ще чорно-білий. Він тоді дуже дорого коштував))) Зараз це все хлам. Як же швидко тече час. Наші галаксі, айфони, айпади теж будуть викликати усмішку у наших діток в майбутньому)))

Наступний запис

2015-01-02 19:51

Мода на домашних животных.

6
2

© 2010 - 2024. Всі права захищено.