2015-01-15 12:56

Кошенята на радість людям

В нас живе чудова біла #киця . Їй вже понад 10 років. За цей час вона декілька разів народжувала кошенят. Милі пухнасті створіння випромінювали позитив та радість. Знайти для них хазяїна не було надто важко.
І хоча киця в нас чистого білого кольору, кошенята завжди народжувались з плямами сірого або чорного кольору. Окрім одного випадку. Серед трійки новонароджених було #кошеня білого кольору, без плям та цяточок. Тваринка підростала разом з усіма. Стало зрозуміло, що то росте білий #кіт .
Я завжди хотів мати білого кота і було прийнято рішення нікому його не віддавати, а залишити в себе. Він був лагідний, добрий, але надто лякливий. Завжди ховався від гостей. Така обережність цього кота - плюс, оскільки він гуляє на вулиці, то я певен, що він не підійде до людей з недобрими намірами.
21

Коментарі 2

  • 2015-01-16 17:25
    Я обожнюю кошенят вони такі маленькі пухнасті гар-нюні, але на жаль у нас не має киці і не може бути бо в мого чоловіка алергія на котиків. Але я ними можу натішитися в селі у бабусі. Дуже вам заздрю класно мати котика.
    • 2015-01-16 18:22
      Так, це проблема. Алергія дуже не приємна річ. В мене товариш завів собі морську свинку, а потім почав себе відчувати, наче застудився. Дихати важко, ніс закладений. Думаю, на котів алергія теж виражається подібними симптомами. Але вже є добре, що у вас існує можливість спілкуватися з котиками в селі.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.