2015-01-20 14:33
Продовжуючи тему кімнатних рослин, розкажу та покажу, які ростуть у мене вдома ще, крім лимона. Це квіти у горщиках. Я не всі їх назви знаю, бо то мамині улюбленці. Але серед них можна побачити такі, як #Калатея , #Фіалки та щось подібне на Традесканцію та #Каланхое . #Традесканція , Каланхое та Калатея мені дуже дорогі, бо то подарунок однієї чудової жінки, яку я пам'ятатиму все життя.
Як і лимон, ці квіти теж улітку живуть на вулиці, у дворі. Їх виносити то значно легше, бо вони у невеликих горщиках. Взагалі, то добре, що вони у нас ростуть. Каланхое он зібрався зацвісти. І Традесканція регулярно цвіте. Мабуть, їм у нас подобається, раз вони цвітуть. :)
3

Коментарі 1

  • 2015-01-20 23:39
    Так, напевно у Вас дуже хороша атмосфера для вирощування квітів та їх гарного росту. У мене теж є такий каланхое декоративний, але він жодного разу не цвів, тільки листя нові випускає і все. Напевно у Вас енергетика позитивна і квіти своїм цвітінням підтверджують це. 
    Я думаю, що квіти - це гарний подарунок. Їх дарують людям, до яких є особливі почуття і яких поважають, ким захоплюються. Квітка - це жива істота, яка теж все відчуває. Особливо відчуває турботу і любов.

Наступний запис

2015-01-18 16:59

#Фільм чи #Серіал?

14
7

© 2010 - 2024. Всі права захищено.