2015-02-18 19:55
Мама зараз сіла за ноутбуком дивитись славнозвісний фільм #50ВідтінківСірого . Я от думаю, чи приєднатись до неї та подивитись цю нашумілу стрічку. Чи там, крім еротики, нічого цікавого не відбувається? Може б краще #Левіафан переглянути. Там про соціально наболіле, про наше #життя . А відтінки сірого, я так зрозумів, схожі на казку про Попелюшку. Студентка закохалась у міліонера та почала з ним займатись сексом. Ну це я ділюсь попереднім враженням. Можливо фільм не такий вже поверхневий, в ньому є якась цікава #задумка . А не тільки #еротика .
На такий фільм дівчину би запросити та на останній ряд.))) Жаль, в мене її немає.(
А ви дивились "50 відтінків сірого" чи "Левіафан"?
4

Коментарі 3

  • 2015-02-20 20:51
    А я ось все в кіно збираюся на "50 відтінків сірого". Прочитала всі 3 частини книги. Мені дуже сподобалося. Стільки пристрасті болю, любові, ніжності зібрано в трилогії. Ви краще спочатку подивіться сам фільм, а потім вже робіть висновки. Багатьом фільм дуже сподобався, бо еротика це завжди цікаво!)
    • 2015-02-21 14:29
      Знаєте, подивився я той фільм. Чесно кажучи, він мене не вразив. Хоча не сказати, що то казка про покірну попелюшку) Та героїня теж впливала на Грея, та, якщо я правильно зрозумів посил стрічки, то в ній показано що кохання змінює людей. Еротика там доволі непогана, хоча той кадр, коли в героїні ребра стирчать у підвішеному стані, така вона худенька... її прям жаль становиться.)  
      От книг я не читав, певне вони набагато захопливіші, бо одним фільмом повністю відобразити усю трилогію важко.))
  • 2015-02-28 22:47
    Ну от і я подивилася гучну картину "П'ятдесят відтінків сірого". Ох, і скільки ж розмова й уваги привернув цей фільм. Моя думка така: мені сподобався фільм, в ньому був якийсь свій певний стиль і шарм. Приємний післясмак і бажання продовження історії. Навіть не було помітно, що пройшло вже дві години. Особливо сподобалися саундтреки - тільки за це вже можна накинути пару балів. Актори теж були підібрані непогано. Я думаю, що в фільмі кожен "побачив" щось своє, тому когось вразив цей фільм, а когось розчарував. Як на мене, "50 відтінків.." кінострічка не така й погана, ніж здається на перший погляд. Фільм, безумовно, має плюси і мінуси.

Наступний запис

2015-01-29 17:44

...все те відійде в #забуття...

11
2

© 2010 - 2024. Всі права захищено.