2015-01-29 17:44
...все те відійде в #забуття ...
Мабуть, трохи депресивна тема, не знаю, мене щось пробиває на якусь таку сумну ноту #життя . Можливо, даються взнаки події в країні, можливо тривала #самотність ... щось ніяк ні з ким не можу познайомитись. Ну то таке. =)
Я за собою давно помітив дивну тягу фотографувати всілякі споруди, які приречені бути в забутті та нікому не потрібні. Напівзруйновані або недобудовані. В них є певна таємничість, недомовленість. Застиглі у певний проміжок часу, вони самотіють, усіма покинуті та забуті. Чимось мене притягують промзони, індустріальні споруди, залізничні колії. А якщо це все сфотографовано на камеру з поганою якістю, то взагалі якийсь індастріал виходить. В усьому цьому є свій певний #антураж . Мабуть, ви мене не зрозумієте, та можливо і знайдеться хтось зі схожими інтересами. =)
11

Коментарі 2

  • 2015-02-06 13:10
    Фотографувати не люблю, а от гуляти по промзоні і покинутим будівлям це свята справа. В нас у Дніпропетровську є велика промзона, в цілому всі заводи працюють, а от інфраструктура повністю занедбана. Якісь висотки, призначені під офісні будівлі, лікарні, театри. Все покинуто і забуто. І саме цікаве, серед цього пекла стоїть дім органної музики. Діючий. Ті, хто перший раз намагається знайти його, завжди в легкому шоці:)
  • 2015-02-17 08:09
    Сумно, що у нас є такі місця, ще й у такій кількості. Величезна територія у повному безладі. От вам, що означає - нема господаря. Стільки років нахабно розкрадати країну, замість того, щоб задіяти цю територію, запустити виробництво, дати людям робочі місця і зарплатню й самому мати чималий прибуток.

Наступний запис

2015-01-18 16:59

#Фільм чи #Серіал?

14
7

© 2010 - 2024. Всі права захищено.