2015-01-13 21:29
Дивна природа у нас, жінок. Всі такі різні, кожна зі своїми тараканами в голові, кудись поспішаемо і, раптом, стоп! Життя докорінно і безповоротно змінюється і з цього моменту ти перетворюєшся в іншу людину: з іншими думками і поглядами на все в цьому світі, з новими раціональними ціностями.
Думаю, лише дві події в житті жінки можуть таким чином на неї вплинути - кохання і #материнство ... І якщо з коханням все зрозуміло, то "материнство" - особливий етап в житті! #Жінка , яка виконала своє найвище покликання, дала нове #життя - вона священна. В цьому є щось містичне і таємниче, загадкове і приховане від інших. Те, від чого більше нема її вчорашньої, є лише вона нова і оновлена, сильна і готова боротися з будь-чим і будь-ким, лише б захистити життя маленької людини.
7

Коментарі 2

  • 2015-01-15 16:42
    Я з Вами повністю згодна, і вважаю, що материнство змінює жінку докорінно. Якщо раніше, до народження дитини, жінка належала цілком собі самій і могла діяти, керуючись власними бажаннями, то після народження малюка жінці доводиться керуватися суто тим, що є необхідним для здоров'я та нормального розвитку її дитини.
  • 2015-02-24 22:22
    Так, зміни в характері після народження дитини дуже поміитні. Я це відчула на собі. Якщо раніше любила все, що повязано з ризиком, то народження дитини це в корені змінило. я дуже мріяла стрибнути з парашутом або піти на банджа джампінг. Але так і не втілила мрію в життя. Коли вже була можливість це зробити, в мене бажання польоту з парашутом уже не було. Зявилась відповідальність за ще одне життя і коли ти ризикуєш своїм життям, то й ризикуєш життям своєї дитини. Що буде з ним, якщо, не приведи Господь, з тобою щось станеться? Також помітила за собою, що стала більш стриманою та добрішою після народження дитини. Тому не бійтесь народжувати - від цього ви стаєте тільки кращими :)

© 2010 - 2024. Всі права захищено.