2015-01-15 21:04
Сучана #психологія оперує гіпотезою, що думки матерільні. У кожного на це свій погляд, а от я особисто переконалася, що таки дійсно те, що в нашій голові легко може стати реальністю, навіть якщо ми не будемо для цього робити щось конкретне. Приклад з мого життя. Будучи підлітками ми з сестрою часто уявляли як буде виглядати майбутній #чоловік . Описували все в найменших деталях і подробицях: #зовнішність , риси характеру і все інше. А через декілька років я зустріла саме такого чоловіка якого уявляла. Навіть стиль одягу співпав з тим який я описувала. Ось так. Тому не соромтесь, мрійте!
5

Коментарі 2

  • 2015-02-24 10:31
    Я вперше дізналась про візуалізацію бажань після перегляду фільму «Секрет». В ньому розповідали, що мріяти необхідно правильно. Не просто, я хочу машину – а уявляти, яку машину, марку, колір, тощо. А одного разу на рукодільному форумі прочитала випадок. Дівчина вишивала будиночок (є прикмета серед вишивальниць – вишиєш будинок – отримаєш власне житло). І в неї померла мати. Авторка отримала власну квартиру, але втратила близьку людину. Тому, коли уявляю свої бажання завжди додаю, якщо мені це піде на користь.
  • 2015-02-24 16:43
    Насправді візуалізацією ніколи не займалась, але теж можу підтвердити слова, що думки матеріалізуються. В моєму випадку, то це - ціль. Я щось собі планую, ставлю ціль і кожен день, крок за кроком впевнено йду до своєї мети. Саме так вдається багато чого досягти в житті. І не тільки мені, таким чином знайдено багато винаходів, зроблено чимало відкриттів.

Наступний запис

2015-01-15 15:09

Я просто шокована сучасною медициною

7
2

© 2010 - 2024. Всі права захищено.