2015-01-15 15:28
Скільки років пройшло і нарешті дочекались! Пам'ятаєте знайомий всім здитинства "Назад у майбутнє"? Головний герой фільму Марті МакФлай завдяки машині часу переноситься у майбутнє, а саме у 2015 рік!
Судячи з фантазії режисера, нам би всім давно уже слід було мати у своєму гардеробі дещо дивакуватий одяг і пити Пепсі з чудернацьких пляшок :)
А от кросівки, які можуть автоматично "зав'язуватись" на нозі користувача можуть найближчим часом стати реальністю. Так, компанія Nike планує протягом 2015 року випустити в продаж такі кросівки.
Наспрвді ж, це чудова ідея! Як на мене, то ідею взуття, що може автоматично регулюватись на нозі, слід було ще й втілити у життя у вигляді ковзанів, бо саме ковзани фіксувати на нозі найтяжче. Уявляєте, як це могло б полегшити життя? :)
6

Коментарі 2

  • 2015-01-17 15:28
    Оце так! Треба буде глянути цей фільм. Я то його бачив, але так давно, що вже и не пам'ятаю.) А ідея доволі цікава. Вважаю, що таке взуття матиме не аби який попит. Актуально для спортсменів, згоден щодо ковзанів. А дивакуватий одяг - не така вже й рідкість. Буває, люди таке надінуть на себе, хоч стій, хоч падай. :)
  • 2015-01-17 17:54
    Особисто я вважаю, що ця модель розлетиться з прилавків в мить. І цІна буде неабияка. А потім в NBA зявиться така ж модель, але іншого кольору. На 100% впевнена, що це тільки початок випуску такого розумного взуття. А потім ще й Adidas з Puma підключаться.. то через 7-10 років усі будемо в таких хизуватись) Я взагалі давнешня прихильниця Найкі (Зауважте, не Найк, як ми звикли, а саме Найкі коректно називати), залюбки б придбала таку пару. Але в Україні таких не буде у продажу. Треба замовляти у штатах.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.