2015-01-09 15:48
Свята закінчуються, повертаємось до реалій. Мабуть, багато хто посміється з мене, що я в такі важкі часи думаю про баскетбол, але для мене #спорт був завжди великою частиною життя. 10 січня планувався спортивний захід для дітей 2003 р.н. і молодше - баскетбольні змагання. Моєму синочку 2 роки, але ми вже починаємо зацікавлювати його спортом, зокрема баскетболом. Я сама займалася довго цим видом спорту, мама моя теж грала ще у УСРС. І от знайшла цей захід, дуже зраділа. Сьогодні ж виявилося, що все відміняється, бо мало бажаючих, та ще й холодно у спортзалі.. Розчарувалася - не те слово. Два тижні чекали. На жаль, зі спортом у країні так завжди.. У США в #баскетбол #малеча з дитинства ганяє, у кожном дворі майданчкик. У Франції навіть у невеликому містечку у кожному кварталі спортивний майанчик для майже усіх видів спорту. А у нас.. роздовбаний асфальт, один погнутий щит с корзиною без сітки на 10 дворів. От і як зацікавити дітей займатися спортом, коли така розруха гругом? Клуби набирають дітей з 7-8 років.. раніше і не підходь.. у Штатах в 4 рочки вже таке с м`ячем витворяють, що деяким дорослим гравцям і не снилось.. Ех...
9

Коментарі 5

  • 2015-01-10 21:24
    Нажаль, проблема не в холодному спортзалі чи у кількості учасників, а у загальному відношенні до справи. Я думаю, що основа такої поведінки людей - неповага до інших, неповага до своєї роботи, яка за звичай їм не подобається. Тому треба звикнути, що у нас і на майданчиках і в головах розруха. Зі свого досвіду скажу, що треба покладатись тільки на себе, проявляти ініціативу. Можливо у Вас буде час і бажання організувати свій захід, а після декількох заходів - клуб. В інтернеті можна знайти багатьох однодумців, а далі можливо й спонсорів. Вірте у краще і не засмучуйтесь.=))
  • 2015-01-10 21:50
    У Штатах - НБА) тому і дітки з малечку приучені) Мені також близька тема спорту. Дуже подобається теніс. Але у нашому місті дуже мало місць, де можна займатися. А про навчання й говорити не приходиться, ніде, зовсім ніде не вчать професійно(
  • 2015-01-10 22:07
    Для моєї доньки баскетбол - це найулюбленіший вид спорту. Уже чотири роки вона зі своєю командою представляють свою школу на різних чемпіонатах. Влітку була зустріч по стрітболу в нашому місті. Приїздили учасники в різних кутків України. Для неї така подія принесла багато радості. Це чудово, зустріти людей, які дуже люблять баскетбол.
  • 2015-01-11 13:41
    Соломія права. Влада взагалі нічого не робить і не робила, щоб прививати дітям любов до спорту. Приватні ж клуби задорогі для пристих смертних. Треба покладатись лиш на себе. Якщо є місце від старого салдепівського майданчика - це вже пів справи. Далі треба організавати збори мешканців та охочих, шукати меценатів. Гуртом легше й балька бити. 
    Та на це треба мати досить часу.
  • 2015-01-14 11:33
    Ми відвойовували баскетбольний майданчик у дворі всім домом. Поряд з нами боксерський клуб і зал для чоловіків. Ввечері понаїжджають машинами, понаставляють на майданчику, ще й на наших дітей верещать, щоб в машину м’ячем не попали.  
    Насилу випхали. 
    А безкоштовних гуртків зараз для дітей практично немає -(

© 2010 - 2024. Всі права захищено.