2015-01-25 14:42
Не знаю, як в інших містах, а в Києві існує велика #проблема з парковкою авто. Наша родина має автівку, тому ця проблема для нас є актуальною. Живемо у спальному районі у будинку, де понад 180 квартир, а паркомісць у дворі - 20. Якщо приїжджаєш після 20-00 - шансів припаркуватися вже немає. Тут я роблю поправку на те, що дім будувався у кінці 80-х років, і тоді авто було далеко не у кожній родині. Але у моєму мікрорайоні спостерігаю таку каритну - здається в експлуатацію новий житловий будинок на 25 поверхів з 20 (!!!) паркомісцями у дворі. Проте є #ПідземнийПаркінг , де паркомісце можна придбати за десятки тисяч доларів. Ну куди це годиться? Автомобілістам доводиться ставити авто вже будь-де, тому що платних парковок поруч немає. А це небезпечно з ряду причин. Сусід один сказав - якщо є гроші на #авто , то на платну парковку теж знайдуться. Може воно й має сенс, але далеко не для кожної родини. Якось у нас все шкреберть..
1

Коментарі 3

  • 2015-01-25 19:18
    У нас один забудовник, що мене дуже здивувало, у всіх своїх проектах передбачає парковку для жителів. А от інші проце не думають, про старі райони й говорити нема що - машини стоять де тільки можна, від газонів живого місця незалишилось( Особливо це лякає, коли водії майже в'їзджають в дитячі майданчики(
    • 2015-01-25 19:27
      так( у нас теж авто ставлять на дитячих майданчиках. Ми, звісно, так не робимо, але багато хто робить( і не знаеш, на кого тут сердитись..
  • 2015-01-26 13:06
    Нажаль, для України проблема з парковками дуже актуальна, навіть болюча, я би сказав. В нашому місті також у дворах стоять машини будь-де і будь-як. Де зміг водій знайти місце, там і став. І оця акція, котору проводять студенти, стоп-хам, чи як там вона назівається... Вони такі дурні, що не розуміють, що водії не винні у тому, що немає парковочних місць. Ніхто не бере на себе відповідальність забезпечити парковочні місця. Воно й зрозуміло, коли ті будинки будувались, звісно стільки машин не було. Їх вже не перебудуєш.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.