2015-02-05 14:05

Уникаймо депресивних станів

У наш неспокійний #час дуже складно почувати себе впевнено, не нервуватися, все що відбувається довкола сприймати спокійно. Ще б пак, часи надто тривожні. Але #життя триває, ми мусимо #щодня працювати, опікуватися дітьми й батьками, особливо якщо вони вже старенькі й хворіють. Як бодай трохи налаштувати себе на позитвне сприймання подій, хіба це взагалі можливо? Такі #думки не полишають й мене останнього часу, я шукаю шляхи виходу з емоційної напруги. Особливо тривожні відчуття в тих, чії сини і доні пішли служити Батьківщині. Молімося щодня до Господа.
Наприклад мені тепер стало надто важко прокидатися вранці, тому що #сон неспокійний, уривками. Прочитала корисну літературу - на #ніч треба випити склянку теплого молока із медом. Або #напій із заспокійливих трав, теж допоможе. Раджу всім, у кого теж нині існують проблеми зі сном, скористатися цим простим методом. Не треба нервувати вранці, а навпаки, зосередитись на роботі, - відігнати негативні #думки. Думати про те, що врешті-решт все буде добре. Розумію що це складно, але іншого виходу немає. #Горілка не вихід, хіба інколи й трохи. Нехай допоможе #кава . Скоро весна: насіння - у горщики! Будуймо хати. Беремо курчат. Робімо корисне.
А якщо #тривога таки несподівано підкотиться до серця занадто, й здається що все, вже через край, - треба подивитися на яскраве #світло, глибоко дихати і рахувати до десяти. Ще кожному потрібна #підтримка. Тому розмовляємо один з одним, ділімося думками, надаємо поради й дослуховуємося до інших. Повірте, все у нас буде гаразд, тому що ми #українці, а значить, сильні й вольові особистості. Плакати й сумувати неможливо постійно, бо хто ж тоді працюватиме? Тому усима зусиллями уникаємо депресивних станів, нам треба вижити, і жити. І пам"ятати.
7

Коментарі 0

Наступний запис

2015-01-15 12:12

Гострі баклажани "Кобра"

11
0

© 2010 - 2024. Всі права захищено.