2015-02-13 14:00

Як правильно худнути

Хоча й часи нині аж занадто складні, не #секрет що й коштів на сім"ю не завжди вистачає, проте звідкись у людини ще й виникає зайва #вага . Це навіть трохи кумедно. Моя #подруга завжди каже: існують дві проблеми - що з"їсти і як схуднути. Сміємося. Та #жарти жартами, а так воно і є. Тож хочу порадити жінкам, котрим це потрібно, як правильно худнути. Але не сподівайтеся, що це станеться швидко. Головне у цьому питанні - #наполегливість і #терпіння .
Треба застосувати дієту, але таку, щоби поживні #речовини в #організм надходили, - неможна доводити себе до запаморочення. Ось мій раціон під час схуднення.
8.00 - 2 курячих відварених яйця, помідор або варений подрібнений #буряк (взалежності від сезону) і кава з однією ложечкою цукру.
12.00 - #капуста тушкована на олії і шматочок риби або відвареного нежирного мя"са, плюс скоринка чорного хліба і чай без цукру або несолодкий узвар.
16.00 два свіжих яблука, кава без цукру
19.00 тушкована капуста або смажані кабачки, знову відварене м"ясо або риба.
Двічі на тиждень можна додати трохи нежирного сиру або кефір. Негазовану мінеральну воду треба пити часто, на протязі дня. Чесне слово, голоду немає. Треба знати, що одразу людина худне скоріше, ніж наприкінці дієти. Треба не зупинятись.
Та головне - фізичні навантаження. Кожна жінка може вибрати для себе підходящі вправи, та особливу увагу треба приділити таким, котрі впливають на м"язи пресу. Якщо є можливість, можна ходити у спортзал або на плавання. Вдома можна танцювати і стрибати. Минуть три місяці і зайві 5-6 кілограмів підуть. Потім треба не переїдати, а якщо хочеться їсти - вживати яблука, банани або моркву. Як бачите - нічого нового.
Взагалі, я вважаю що жінкам треба їсти більше овочів. Ми ж часто-густо полюбляємо солодощі, печиво і все калорійне. Бо ж смачно. Треба розмовляти з собою, задавати собі питання - чи хочу я бути стрункою, чи краще їстиму все що хочу. Вибір, як бачимо, є завжди. Й це, доречі, стосується усього. Або так, - або інакше. Проте це вже трохи інша тема.
8

Коментарі 0

Наступний запис

2015-02-05 14:05

Уникаймо депресивних станів

7
0

© 2010 - 2024. Всі права захищено.