2015-02-25 14:47
#Відпочинок на дачі
Ми любимо попрацювати і відпочити на дачі. Знаходиться наша #дача за містом, в найближчому селі. Їхати не дуже далеко, приблизно 6 км. Відпочинок просто чудовий: навколо гарна природа, сонечко сяє над головою, чисте повітря, птахи співають, цвіркуни стрекочуть в траві, пахне м'ятою і трохи доноситься дим від багаття.
А ось що ми виростили на дачі:
На першій зверху фотографії наші #абрикоси . Це один з декількох сортів, є ще більш світлі, майже білі. На другій фотографії зверху велика #алича . Батько сам робив щеплення великої аличі на дерево з дрібною жовтою аличею і виростив ось таку гігантську. Її я теж люблю тому що вона дуже ароматна. На третьому зверху фото тернослива. Її так називають тому що вона нагадує за смаком одночасно #терен і сливу, дуже смачні плоди, терпкі і солодкі одночасно. Четверте фото - терен, п'яте фото - зимові #яблука . У нас є ще літні, червоні, які називаються "Слава переможцю". На 6 фотографії - білий #виноград , солодкий-пресолодкий. На сьомий фотографії біла #слива - дуже м'ясиста і соковита одночасно, теж досить солодка. Ну а далі на фотографіях наші #кавуни , визріли відмінно.
24

Коментарі 4

  • 2015-02-25 16:29
    А де саме ваша дача? У мого чоловіка теж, і влітку ми часто туди їздимо. Так само свекор там вирощує виноград, сливи, яблука, смородину, малину і порічки. І теж багато що прищеплював сам. Хоча кавунів не було, у вас вони дуже гарні. Та чи солодкі? Солодкі мабуть тільки на півдні України ростуть. 
    Зате у свекра на дачі є персики. Рідко родять, але дуже ніжні і смачні. На Рівненщині рідко їх можна зустріти, в більшості привізні.
  • 2015-02-25 16:50
    Подивилась Ваші фото. Як хочеться літа. Стільки овочей, фруктів. Яке все смачне. Дуже гарно, коли є своє щось на дачі або у батьків в селі. Їсти можна досхочу. Та ще й на зиму наробити консервації. Якщо цукор золотим не буде.
  • 2015-02-25 20:11
    6 км - це майже поруч) наша дача за 40 км. Ми теж маємо яблука "Слава переможцю" - солодкі-пресолодкі) Є ще 4 яюлуні, груші, абрикоса, горіхи, виноград, полуниця. Але цього року будем менше квітів і більше овочів саджати. Такі часи настають, що земля має годувати людину..)
  • 2015-02-25 21:04
    Ото краса! Дарунки природи у чистому вігляді. БезГМО і хімікатів.)) В нас теж є дача, але вона за 15 км від Харкова, ми там нічого не вирощуємо, бо машани в нас нема, а їздити туди маршруткою не дуже вдала ідея. Десь півгодини йти вгору. Тому там тільки фруктові дерева, коли багатий урожай, то замовляємо машину та вивозимо. В тому році вивезли яблук десь зо 5 ящиків та 6 каструль таких великих, у них раніше білизну виварювали в часи СССР.

Наступний запис

2015-02-24 21:47

#Відпочинок у дельфінарії

7
3

© 2010 - 2024. Всі права захищено.