2015-02-02 22:39
Коти - це загадкові істоти. Вони не тільки приваблюють людей своїм зовнішнім виглядом, але й притягують притаманними їм якостями. Вони вміють нас розуміти, заспокійливо мурчати, тертися о наші ноги.
Ми, дорослі, обожнюємо як домашніх котів, що зручно влаштовуються на дивані біля наших ніг, так і тих, які люблять гуляти самі по собі. Наші маленькі діти тягнуться своїми рученятами до їх милих мордочок та пухнастих хвостів. Чорні та руді, білі та сірі, смугасті й триколірні - вони захоплюють нас своєю граціозною і в той самий час невимушеною ходою та відданістю.
22

Коментарі 6

  • 2015-02-03 13:01
    Чудові котики! А отой, що з пригнутими вухами, кремового кольору, нагадує породистого кота. І мордочка в нього якась інша. Можливо не чистопородний, але щось таке в рисах його фізіономії присутнє. =) 
    Вони нас розуміють кращє, ніж ми їх, це факт.
    • 2015-02-03 23:53
      Напевно кремовий кіт дійсно британець або суміш британця з нашим, точно я не знаю. Але інші коти, хоч вони і не британці – теж дуже милі, морди у них привабливі, правда ж? Ці коти то з'являються в під'їзді будинку і біля нього, де вони лежать і гріються на трубах, то зникають. Деяких котів і кошенят один наш сусід на своїй машині завозив кудись на ринок, щоб вони не плуталися під ногами. Але я думаю, що коти нам все одно потрібні, тому що в торці будинку стоїть смітник і там вже не один раз бачили щурів.
      • 2015-02-04 13:30
        Звісно, вони милі та привабливі. А нарахунок щурів, я не впевнений, що прикормлені коти, яких регулярно підгодовують, будуть займатись полюванням на цих істот.  
        Взимку, коли холодно, вони приходять погрітись на трубах теплових мереж, а потім, як потеплішає, вони загулюють. Наш кіт теж бігає на вулицю, по характерним звукам, які він доносить до нашого слуху, зрузуміло, що в нього вже весна в голові.)
  • 2015-02-03 13:05
    Це прекрасні істоти. До речі, десь чув, що коти можуть відчувати наші хворі місця і навіть їх лікувати, забираючи хворобу до себе. Не знаю на скільки це правда, але читав про випадок, коли кішка вилікувала свого господаря від раку, проте сама через декілька днів померла.
  • 2015-02-03 15:04
    Де ви стільки котів знайшли?) Чи це все ваші?) Кремовий - точно британець) В нас киця - родом з села:) Начебто метис перса і сибірської киці, хоча які там в селі перси))) але я особисто не дивлюсь на породу. Усі коти однаково загадкові, прекрасні, цікаві створіння.
    • 2015-02-03 23:41
      Це коти наші дворові, але вони часто приходять до дверей тих людей, які їх підгодовують і пестять, хоча можна сказати, що їх усі підгодовують. Але коти вибирають собі окремих персон, до яких заглядають найчастіше. До нас теж раніше часто заходила сусідська киця, але коли в нашому будинку з'явився голуб, то кішку пускати в гості перестали і тепер вона сумує в сторонці.

Наступний запис

2015-02-01 21:40

#Іграшка для племінниці.

13
3

© 2010 - 2024. Всі права захищено.