2015-01-16 14:29
Серед багатьох інших улюбленців у наших оселях дуже часто мешкають #ПернатіУлюбленці : #голуби та папуги. Але я пропоную поговорити сьогодні про папуг. Ці пернаті #друзі . не тільки мають красиве забарвлення, але також дуже товариські, обдаровані й талановиті. Самці папуг найбільш розташовані до того, щоб почати розмовляти з вами, використовуючи прості слова та фрази. Якщо у Вас кілька папуг, то процес навчання словам може розтягнутися до нескінченності, тому краще тимчасово ізолювати "учня" від інших побратимів, так як вони будуть його постійно відволікати. Вчити папугу розмовляти потрібно щодня, дуже не бажане переривати заняття. Побудуйте свій графік й розпорядок дня таким чином, щоб виділяти своєму вихованцю на вивчення певних слів хвилин 15-20 в день, а решту часу можна просто базікати з ним про що завгодно. Вашій папузі для розвитку дуже необхідно суспільство, інакше він стане агресивним, крикливим. У періоди неспання, можна йому включити телевізор, аудіо-запис, щоб #папуга не відчував себе на самоті. Намагайтеся дресирувати папужку в окремій кімнаті, де немає інших людей і тварин. Він повинен відчувати себе при цьому в цілковитій безпеці, тому бажано виключити шуми в ці моменти: вимкнути вентилятор, пральну машину, комп'ютер. Після кожного заняття обов'язково треба дати папузі корм -його улюблені ласощі та похвалити.
7

Коментарі 5

  • 2015-01-16 18:15
    В мене ніколи не було пернатих домашніх улюбленців. Та у друзів я мав змогу спостерігати за ними. У одного жив чижик, ще у декількох товаришів папуги. Вони щось вміли трохи говорити. Але я чогось тих не розбирав. Бувало, друг питає, чи чув я, що папуга сказав певне слово. Я кажу, що чув. Щоб не образити товариша.)
    • 2015-01-19 21:21
      Мені сподобалося це смішне визнання, але це ж на благо дружби. Тим більше друг все одно не зможе все це перевірити.
      • 2015-01-19 21:34
        Звісно, що так))
  • 2015-01-17 15:07
    У нас було два папужки - дві самочки. Вчитися розмовляти вони відказувалися, але між собою перемовлялися, перекрикувалися, постійно в хаті ґвалт стояв. Дуже галасливі були папужки, потім ми їх віддали.
  • 2015-01-19 21:26
    Так, якщо папуг кілька в клітці, то вони будуть всю свою увагу один на одного витрачати та мало звертати увагу на оточуючих людей. Крім того, самочки не дуже полюбляють вчитися розмовляти, з ними потрібно більше займатися, більше часу витрачати на навчання. А ось самці більш налаштовані на вербальний контакт з людьми, тому більш талановиті учні з них виходять.

Наступний запис

2015-01-15 14:45

#ДомашніУлюбленці, які мають колір ночі.

5
5

© 2010 - 2024. Всі права захищено.