2015-03-26 23:08

Солодощі та моя фігура.

Я дуже люблю #солодощі : шоколад, зефір, печені горішки, цукерки з мармеладом, варення тощо. Звичайно я розумію, що солодке шкідливе для стану зубів та фігури, але нічого не можу вдіяти. Дуже люблю пиріжки та пироги, які випікає моя мама, але не відмовляюся й від пиріжків з пекарні. В юності та ранній молодості я завжди була радше худорлявою, ніж повною, а зараз помітно погладшала. Думаю, що відмовлятися від смачної їжі - це не вихід. Швидше за все потрібно починати займатися фітнесом або танцями, щоб більше рухатися.
А Ви любите солодке? Якщо так, то як це відбивається на вашій фігурі? Чи займаєтесь Ви спортом або танцями? Чи вважаєте за необхідне боротися із зайвою вагою?
9

Коментарі 5

  • 2015-03-26 23:46
    Солодке люблю, але спокійно можу втриматися, щоб щось так зїсти) Їмо з чоловіком солодке щодня - чаюємо перед сном, така традиція)) Спортом займаюся аж один раз на тиждень)) Але після закінчення грудного вигодовування якось сама по собі схудла.. незважаючі на булочки перед сном) Забіги за малюком (бабусі майже не допомагають, живуть дуже далеко), домашні справи, якось все так виснажує і без спорту) А моя подруга геть не їсть нічого солодкого і мучного - і гладшає...
    • 2015-03-26 23:56
      У нас в сім'ї теж така традиція є - перед сном обов'язково випивати чашку гарячого чаю. Звичайно я розумію як Вам складно справлятися з малюком, дуже багато йде сил, особливо фізичних. Бажаю Вам терпіння, щастя і любові.
  • 2015-03-27 11:03
    І я люблю солодощі :) Та вони ніколи значно не впливали на вагу і фігуру, найбільше кілограмів вдається набрати за зимовий період - тоді доводиться інтенсивніше займатися спортом. Відразу скажу, що займаюся вдома і весною виходить як ніколи регулярно :) Інколи приходиться підключати легенькі дієти, котрі абсолютно не є виснажливими, наприклад, сторого не їсти після 18:00, менше мучного, а також менше солодощів . (хоча повністю від них ніколи не відмовляюся) та ін, а також я практично відмовилася від цукру, а тим більше тоді коли до чаю є щось солоденьке.
  • 2015-03-27 17:28
    Я страшенно обожнюю солодке. Їм цукерки кілограмами. Особливо уплітаю їх, якщо нервуюсь або дратуюсь, що буває часто. Розумію, що це не корисна звичка. Для того, щоб хоч якось себе обмежити - останнім часом намагаюсь не купувати солодощі. Ціни на них сприяють цьому. Зараз наприклад вдома нічого солодкого нема, а якби було, я б вже з"їла. Періодично, особливо коли роздратована, виникає бажання з"їсти цукерку, але так як її нема, бажання залишається нереалізованим.
    • 2015-03-27 17:29
      З зайвою вагою проблем немає. Худа, як тріска...

© 2010 - 2024. Всі права захищено.