2015-04-23 23:55

Ремонт ванної кімнати - міф чи реальність?

Хлопці і дівчата, хто нещодавно робив #РемонтВанноїКімнати ? Бажано, щоб це був бюджетний варіант))) Скільки часу у вас пішло? І скільки треба гошей, щоб зробити все необхідне по мінімуму? Який колір плитки вам більше подобається? Щось я взагалі розгубилася. Якщо можете, покажіть, як виглядає ваша ванна кімната. Чи підкиньте декілька гарних ідей. З чого взагалі потрібно починати? Плануємо займатися самотужки)))) Звичайно, те, що зможемо, майструватимемо самі. Чи реально покласти плитку на стінах, якщо раніше ніколи цим не займався? Чи можливо в наш час робити #ремонт ?
4

Коментарі 12

  • 2015-04-24 00:14
    Мой ответ вы найдете в недавних моих статьях на тему ремонта. Там и фото есть ванной с туалетом.
    • 2015-04-24 00:29
      Наверно, это было уже очень давно! В недавних я нарыла новую модель для зарубежных подиумов!
    • 2015-04-24 00:29
      Скиньте ссылку.
      • 2015-04-24 09:50
        Эх Нюшечка, и чего вы до сих пор не научились сайтом пользоваться... Нажимаете на свое слово в тексте "ремонт" с хэштегом и вы перейдете в раздел, где сплошные ремонты... )))))
        • 2015-04-24 15:50
          Да я знаю, вмію користуватися))))) То просто дуже швидко пролистала, не помітила Вашу розповідь)))))))))))))
  • 2015-04-24 10:51
    Самотужки ви звичайно можете покласти плиткку, але без досвіду таких робіт вона у вас довго не протримається.. МИ робили ремонт ванної і туалету восени 2013, обійшлось майже в 15 тис з роботами. Але ми рівняли стіни і це з сантехнікою. Але без сушарки для рушників. Я категорично рекомендую наймати спеціалістів, якщо ви нехочете платити двічі за ремонт.
    • 2015-04-24 15:56
      Ото і я боюсь, що потім доведеться все перероблювати, ще плитку заново купувати. Тож краще один раз заплатити людині, котра справиться зі своїм завданням на відмінно. Тільки треба ще знайти гарного майстра, бо бувають такі, що після завершення їх роботи думаєш: "Краще б я з ним не зв"язувався")))))
      • 2015-04-24 16:34
        Це точно.. У нас працював майстер, який робив ремонт друзям. Вони нам його й порадили. Гарний майстер, ще й знижжку з робив, і в розстрочку можна було) Розповів багато нюансів про плитку. У нас була плитка харківського завод - дивувався, що така гарна якість) браку в коробках майже нема, край рівний, плитка уся одныї товщини, без сколів. Бо по його словам буває італійська плитка, яку не знамо як класти, бо і поверхні не рівні, і вугли якісь криві) так що це ціла наука)
  • 2015-04-24 15:15
    Доброго дня! Все, що не є фантастичним, то є абсолютною реальністю. Я робив вдома ванну кімнату фактично з нуля. Про ремонт можно було тільки мріяти. Так скалося, що потрібно було переїзджати з нажитого роками будинку в значно скромнішу оселю. Починав роботу із земляного полу і стелі підбитої дерев'ними дошками. Доводилося все робити самому. Викладати із середини ряд цегли, потім зашивати стіну вологостійким гіпсокартоном, а зверху класти плитку. Підлогу заливав бетоном. Сам виставлял маяки, щоб поверхня була ідеально рівною. Підводив воду, рив каналізацію, прокладав труби та монтував сантехніку. І це все за один будівельний сезон літо - осінь 2014 року. До цього практично не стикався з будівництвом, але життя змусило. Передивився цілу купу повчальних відеороликів на ютубі, почитав думки спеціалістів на будівельних сайтах. Так що самому ремонт зробити цілком реально, головне з розумом до цього підійти. Не поспішати. Спочатку не все буде виходити, але поступово, Ви отримаєте бажаний результат. Нажаль не робив фото, було ніколи. Бажаю Вам успіхів у ремонті ванної кімнати!
    • 2015-04-24 23:09
      Дякую! Добре, коли руки ростуть з потрібного місця, коли чоловік все сам уміє все робити, не треба переплачувати комусь гроші, які можна пустити на потрібні речі чи матеріали. Шкода, що нема фотографій. Вони б мені стали у нагоді! Ну нічого, будемо і ми гуглити в інтернеті необхідні відеоролики та інформацію))))
  • 2015-04-24 22:11
    Раджу теж найняти спеціалістів, які швидко все зроблять і не буде великого бардаку, і рівненько все. Ми робили давненько (9 років назад) тому з цінами вже не скажу, плитка блакитна і синя, просто але я б не сказала, що погано.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.