2015-04-30 09:28
На вулиці теплішає, і, хочеш не хочеш, а починаєш замислюватись про #літнійвідпочинок . Море, на жаль, мене цього року нехай навіть і не чекає))) І, думаю, така ситуація не лише у мене. Та я, все ж, маю досить непогану альтернативу і хочу поділитись з вами.
Вже три роки поспіль я практикую #літнійвідпочинок у горах. Моїй донці лише 5 років, тому підніматись високо у #гори й ночувати у наметах поки не варіант. А отже, я обрала с. Мигове у Чернівецькій обл. Добиратись із Чернівців нам не довго (приблизно години дві), Проте, всі умови для #відпочинку з дитиною, чисте повітря, неймовірна #краса і спокій гарантовані.
Знайшла кілька фотографій і у хорошу погоду, й під час дощу – #краса неймовірна! А для дітей (окремо) там є й дитячі табори.
До речі, якщо когось зацікавить такий #відпочинок, можу допомогти – звертайтесь.
2

Коментарі 5

  • 2015-04-30 13:29
    Ви не одна. Напевно, більша частина українців почне цього року відпочивати вдома. Це навіть на краще. Туризм в Україні буде хоч трішки розвиватись. Адже в нас стільки гарних варіантів для відпочинку, а всі закордон їхали.
  • 2015-04-30 13:45
    Гарна база відпочинку, на скільки можу судити... і такі близькі душі краєвиди))
  • 2015-04-30 15:36
    Мены цікаво, позкажыть ще) У Мігово бували взимку, і то на кілька днів.. НА море поки не їдемо, загар протипоказаний, дача лишається, але хочеться трохи розслабитись на повному пансіоні) Як називається база? басейн на цій же базі, чи десь на іншій? Якщо можна в двох словах - ціна за номер (2 дор. + 1 дит) з харчуванням)
    • 2015-05-13 09:06
      Ми були на самому "ГТК Мигово", готельний комплекс "Гірський Світанок". Минулого року номер 2+1 стандартний коштував 350 грн. Харчування окремо. Цього року цін іще не знаю. Що стосується харчування - краще харчуватись у "Колибі" неподалік. Ціни там достатньо нормальні, можна замовляти комплекси.  
      Басейн знаходиться на територій Гірського Світанку й для проживаючих безкоштовний.  
      Іще чула, що цього року на самому ГТК Мигово буде багато дитячих таборів. Тому, можливо, варто подумати про невеликі часні бази поруч. Майже в усіх є басейни і хороші умови.  
      Незабаром буду на одній новій базі - фото покажу. Якщо сподобається, дам контакти.))) Звертайтесь.
  • 2015-05-03 23:04
    Дуже красиво! Будиночки такі незвичайні, дерев'яні! Це, мабуть, якесь еко-село! Зараз такий відпочинок дуже популярний і багато хто хотів би вибратися з міста, щоб подихати чистим повітрям і гарненько відпочити!

© 2010 - 2024. Всі права захищено.