2015-01-10 18:08
Незважаючи на те, що один #кіт і #собака живуть у моєї сестри, а у мене тільки кіт, я вважаю всіх своїми вихованцями, так як частенько ночую у сестри, а іноді й мешкаю там тижнями. На першій світлині зображено кота Тимофія. Нестерпна і вкрай допитлива тваринка, яка за сім років свого життя встигла обвалити поличку з посудом, перекинути монітор комп'ютера і порвати готове креслення курсового з електричних машин. На другій світлині собака Спаня. Придуркувата собака, яку ми підібрали з вулиці, коли їй було близько року. Вона нахабно залізла через вікно на дачу і залізла прямо у ліжко. З тих пір не можемо її вигнати. А на третьому фото зображено кота Джоса. Він в нас мізантроп і соціопат, який ненавидить все живе, в тому числі і собаку Спаню. Такі ось #ДомашніУлюбленці :)
12

Коментарі 11

  • 2015-01-10 19:30
    Порване креслення курсового - як це знайомо))) 
    Спаня сама залізла в чужу хату?  
    Повеселили Ви своїми історіями)) У Вас чудові тварини)
    • 2015-01-10 21:39
      Це не кіт, а ходяче лихо) 
      А Спаня вона така нахабна собака, залізла у хату і все. І їй неможливо відмовити, коли вона тикається носом мені в коліно)
  • 2015-01-10 20:26
    :))) Ну и семейка у вас там! "Нестерпний" кот, "придурковата" собака та "соціопат"! А вы пишите, что именно ВЫ занимались их воспитанием ("....я вважаю всіх своїми вихованцями!...") Мне аж страшно представить как вы их ТАК воспитали?
    • 2015-01-10 21:34
      Під стать собі, а ви що гадали?)
  • 2015-01-10 21:38
    Спаню назвали на честь того, що з ліжка не можете вигнати?:) А взагалі дуже поважаю людей, які беруть тварин з вулиці і знаходять новий дім для вуличного мешканця. А звідки ваші коти?) Ообливо, Джос цікавить.
    • 2015-01-10 21:44
      Так. А ще тому, що вона спанієль і підібрали ми її під час чемпіонату світу з футболу, який проходив в Іспанії. Таке враження, що на світлинах один самий кіт, але це різні коти, бодай і родичі) Нашій родині їх роздала одна спільна знайома)
  • 2015-01-10 22:23
    Ох,які гарнюні!В мене теж живуть такі тваринки,мій улюблений пухнатик Буся(персидський котик,йому 2 рочки) та моє зототко Фунтик(той-терьер,в нього я закохалася без пам'яті як тільки його побачила....).Мої улюбленці упрямі,ліниві,справжні члени сім'і!Ми всією сім'єю іх любимо та піклуємося про них.Але у самих тваринок стосунки не найкращі,як і у Ваших Джосі та Спані,мій Фунтик взагалі знахабнів,Бусю виганяє з дому,як тільки той заходить в дім,то песик залізає йому на спину и намагається на ньому кататися як на черепашці (це дійсно смішно).Але Буся йому все пробачає,бо вони друзі на все життя!
  • 2015-01-11 14:10
    О, це моя улюблена тема - котики)  
    Добре ви розповіли про своїх домашніх твариночок. До речі, у нас теж була аналогічна історія. У вас собака вдерся у вкно, а у нас кіт. Надворі ми завжди щось кладемо для котів. Вони ходять з усіх дворів до нас. А один котик, ми його потім назвали Коська, одного разу застрибнув у вікно. Так, як і ваш песик, лишився у нас. Причому характерно те, що, як ми його не пробували привчити виходити та заходити через двері, він так и робив це через вікно. Коли почалися морози, він нічого не міг зрозуміти - як це, що ж дал, все ж зачиненоі. Прийшлося просто виштовхувати його у спину. І тільки тоді ми зрозуміли все - адже біля самого входу у нас сторожить собака, А вони не зналися до цієї миті, бо кіт ходив, де хотів. Треба було бачити, як він тихесенько пробирався додому, щоб Жулька не вистрибнула! От він на знімку, ніжиться.
  • 2015-01-11 19:33
    Ой, розвеселили Ви мене своєю розповіддю про тварин. Дійсно домашні улюбленці часом додають перчинки в наше життя. А кіт Тимофій на фото взагалі на прибульця схожий. Може він просто маскується під звичайного кота? ;)
  • 2015-01-11 20:37
    Що там кішка з собакою. У мене кішка з мишкою дружила. Миша на кішці верхи їздила. Сиділа в неї на голові між вухами. Дивно, але ніяких гастрономічних намірів з боку кішки. Ніхто нікого не з'їв. Всі природною смертю від старості.
  • 2015-02-06 22:13
    Прикольне фото кота! Очі блищать, а сам він так кумедно розлігся. Таке враження, що він щось замислив. Собачка схоже позитивна та весела. А інший котик меланхолічно спостерігає за всім прищуреними очіма. Гарні сіамські коти та спаніель певне не дають сумувати.)

© 2010 - 2024. Всі права захищено.