2015-02-18 12:35
Варто чи не варто #купляти #квартиру від #забудовника ?
Вирішили скористатися #падінням #цін на #ринку #нерухомості і придбати собі щось новеньке, більш просторе і зручне. До того ж, якщо здавати стару квартиру, то можна зберігти кошти від девальвації і, навіть, отримати прибуток, значно більший, ніж проценти по банківським #депозитам . Це означатиме, що взятий для покупки нерухомості #кредит , завжди буде чим виплачувати, тобто, нова квартира у перспективі здатна себе окупити. Адже, відсотки виплат по кредиту будуть нижчими за плату, яку вдасться отримати, #здаючи в #оренду старе помешкання.
Ми вибрали квартиру у будинку, до здачі якого в експлуатацію залишається всього кілька місяців. Але, ризик покупки, хоч і мінімальний, але є, зато є і акційні знижки, притому суттєві.
Придбати квартиру з #панорамним #видом та терасою - ідея дуже приваблива, але ми все ще не зважилися її реалізувати. Що нас дуже засмучує, так це, навіть не те, що будинок ще будується, а те, що ми мусимо підписати в обо'вязковому порядку договір з компанією, яка буде обслуговувати будинок, що є дочкої компанії будівельної. Про вартість обслуговування ніякої офіційної інформації досі нема. Нам вдалося лише дізнатися, що в іншихбудинках, розташованих поруч, які обслуговує ця компанія, ціни захмарні.
З одного боку, дуже приваблює, що при будівництві дому використовувалися екологічно чисті матеріали, які, до того ж, здатні забезпечити відмінну #шумо- і #теплоізоляцію. Також зручно, що поряд знаходиться сквер та супермаркет, у дворі є парковка для авто.
Важливим плюсом для нас стала можливість придбання квартири без оздоблення, що збереже чимало коштів і дозволить зробити стильний ремонт на свій смак. Нова квартираматиме чисту і позитивну ауру: адже її стіни не були свідками чвар, страждань, хвороб і смертей.
Сподіваємося, що і наше життя в новій квартирі буде наповнене лише приємними клопотами. Діло засталося за малим - придбати цю квартиру.
5

Коментарі 5

  • 2015-02-18 13:51
    Этот вопрос интересен и сложен, особенно в период застоя в строительстве и росте курса доллара. Я также время от времени заглядываюсь на новенькие дома и сажусь с калькулятором. Увы, для приобретения новостройки нужен первый взнос (разные компании - разные суммы). Банки же боятся давать кредиты для домов, которые не введены в эксплуатацию. Да и в том, что нет в квартире ни унитазов, ни какой либо сантехники (иногда и такое бывает) меня бы точно не устраивало, т.к. нужны дополнительные средства, чтобы всё хотя бы минимально обустроить для жизни.
  • 2015-02-18 19:44
    Квартирне питання в наш час не стійке та дуже мінливе. Я би не ризикнув купувати в забудовника наперед. Краще вже знайти зданий у експлуатацію будинок, в якому не всі квартири заселені. Або шукати, щоби хтось продавав квартиру якщо не у новобудові, то хоча б у відносно не старому будинку.)
  • 2015-02-19 13:36
    А я вже півроку вмовляю маму продати квартиру, а вона каже, що все буде добре і все минеться. Тим часом ціни на нерухомість в долларовому еквіваленті падають. Що стосується придбання квартири від забудовника - то що заважає детальніше дізнатися про фірму що будує? Переглянути їхні будинки і зробити правильний вибір.
  • 2015-02-22 18:25
    У мене знайомі продали свою двокімнатну квартиру зі старого фонду і на цю суму відразу купили в забудовника в 3 рази більшу. Так, без внутрішнього оздоблення. Але ж в будь-якій квартирі відразу робиться ремонт з нуля - тобто спочатку робимо чисту коробку, а потім починаємо ремонт. Зараз вони вже облаштовують свою нову квартиру. Ми ж, подивившись на їх досвід та обійшовши декілька кварти зі старого фонду, які зараз продаються у нашому місті, теж вирішили укласти договір з тим же забудовником. Наш будинок, правда, ще будується. І виплачуємо ми частинами, а не так як вони - за раз. Повезло, що встигли в той час, коли забудовник працював у гривні, декілька місяців назад він перейшов на долар. Тепер для нових співзабудовників ціна значно виросла. Тьфу-тьфу-тьфу.
  • 2015-03-10 14:04
    А в мене поруч будинок будується вже 10 років, і ось тільки в цьому році почали шевелитись, і люди ж чекають на своє житло там і платять кредити...

Наступний запис

2015-02-17 12:39

Чи вмієти ви робити #макіяж?

5
1

© 2010 - 2024. Всі права захищено.