2015-02-17 12:39
Чи вмієти ви робити #макіяж ?
Майже кожна дівчина задається питанням про те, які #парфуми та #засоби макіяжу краще використовувати або не використовувати. На це питання можна надати одну відповідь, яка буде повною і загальною: макіяж повинен завжди виглядати природно і, принаймі, не сповзати з обличчя, хоча б до кінця робочого дня, щоб по дорозі до додому жіночка не виглядала. як бліда поганка або мокра курка. Уникнути такого неподобства досить легко: використовуйте якісні косметичні засоби, притом - знайте міру.
Якісна #косметика , за визначенням, не може бути дешевою, а дешева - не спроможна прикрасити та зробити обличчя чарівним. Нема нічого страшнішого за розмазану під очима туш, помаду на губах, що розплилася і від якої тхне старим жиром, або пудри но носику та рум'ян на щоках, які нагадують штукатурку на стінах.
З другого боку, я ні в коєму разі не є прихильницею повної відмови від косметики. Сучасні креми, гелі та пінки для душу, шампуні та інши засоби уходу за волоссям, чудова помада і духи, лаки для нігтів здатні робити дива. При вмінні користуватися ціми винаходами #косметологічної #промисловості , кожна жінка спроможна із Пепелюшки перетворитися на доглянуту #красуню -принцесу.
5

Коментарі 1

  • 2015-02-17 15:22
    Я вмію:) Навіть на своє весілля частково макіяж робила собі сама - очі намалювала так, як мені підходить найбільше, а все інше більше двох годин шаманила майстриня-візажистка) Декоративною косметикою користуюсь щодня, є найулюленіші тіні, туш, блиски)

Наступний запис

2015-02-16 21:51

Вишуканий #рецепт приготування #креветок

3
7

© 2010 - 2024. Всі права захищено.