2015-01-12 23:07
В мене є маленький синочок Сашко. Навіть дуже маленький, ще й місяця нема. Всі знають, як маленькі дітки іноді плачуть і буває важко їх заспокоїти. Сьогодні я відкрив для себе новий спосіб вирішення цієї проблеми. Я ходив по кімнаті, гойдаючи на руках сина, який плакав та ніяк не хотів спати. У кутку стояв жінкин фітбол, хто не знає, це така велика гумова гімнастична куля. Я сів на нього і став легенько підстрибувати з малюком на руках. Він відразу ж заспокоївся, через 5 хвилин він вже спав. Протягом дня я ще два раза пробував цей метод - діє! Тепер завжди так буду робити, не знаю чому, але на малюка ці гойдання діють дуже заспокійливо. А хто ще як діє в таких ситуаціях?
2

Коментарі 3

  • 2015-01-13 14:18
    Який Ви турботливий татко) Сину 2 рочки, але вік в 1 місяць - здається, це вже так давно було)) Теж гойдали, у нас була люлька-гойдалка. Давали іграшки, а ось пустушку не полюбляв ніколи. У нас татко боявся брати малюка на руки в такому віці, боявся щось йому зламати)) Тому найчастіше був саме у мене на руках. А як усім відомо, малюку затишно і спокійно біля маминих грудей:) 
    У друзів робили так - кладуть на коліна подушку, на подушку малюка, і трясли колінами. Трохи екстремальний вібромасаж, але малюк тільки так і заскоювався, і навіть засинав.
    • 2015-01-13 23:18
      У батька на руках йому теж подобається не менш чим у матусі. Я боявся його брати тільки перший день, потім швидко звик. Зараз намагаюся проводити з малюком весь свій вільний час. Хочу, щоб ми завжди були поруч і зараз і у майбутньому. Гадаю, чим більше син проводить часу з батьком тим мужнішим він буде потім.
  • 2015-03-10 20:42
    В мого сина довгий час були коліки, які не давали нам спокою. Я йому гладила животик або просто тримала руку і від тепла йому ставало легше. Коліки пройшли, а звичка у сина залишилась. Як тільки відчуває дискомфорт в області живота, зразу ж просить прикласти руку та тримати, допоки не пройде біль.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.