2015-01-13 20:59

Тренінги та семінари.

Я трошки займався та і займаюсь зараз мережевим маркетингом. І майже кожна компанія пов'язана з подібною діяльністю надає учасникам свою систему освіти, яка частіше розподіляється на 2 підрозділи: #мотивація і #технологія ведення бізнесу. #Люди , що мене оточують, часто дивуються і не можуть зрозуміти мою зацікавленість в подібній освіті. Я читаю книжки з наведених вище тем, натомість #друзі питають: "Що ти в них знайшов? Там же ніякої конкретики і все одноманітне". Дуже дивують такі ствердження, особливо, коли люди дають оцінки навіть не спробувавши долучитися до такої літератури, наприклад.
Вчора був на тренінгу " #Лідерство та робота в команді" і вкотре переконався в неоціненності подібних заходів. Наскільки я вже обізнаний в цій темі і все одно знаходжу для себе щось нове знову і знову. #Тренінг дуже корисний досвід для людей, під час нього ти не тільки ділишся набутим досвідом, а й чуєш поради щодо його покращення. #Семінар - це трошки інша форма роботи, бо інформація поступає, так би мовити, в одні ворота і не має зворотнього зв'язку, але і вона має право на існування як засіб #сприйняття корисного досвіду інших людей. Але, повторюсь, саме тренінги люблю трошки більше.
10

Коментарі 3

  • 2015-01-14 13:32
    Саморозвиток та самовдосконалення - це ключові елементи розвитку особистості. Якщо людина перестає працювати над собою, то починається деградація, так як світ постійно змінюється і розвивається.  
    Я також був зайнятий водному МЛМ проекті, проходив тренінги і читав книги на тематику командної роботи. З бізнесом не склалося, та знання я застосував в іншій сфері діяльності. Зараз розвиваю хороший проект на автоматичному серфінгу та не перестаю вчитися нових методів пошуку партнерів.
  • 2015-01-17 11:42
    Щоб займатись таким видом діяльності недостатньо освіти. Перш за все необхідно, що людина була комунікабельна, вміла знайти підхід до інших, зацікавити. Коли я займалась косметикою то тренера завжди нам казали «ви не продавці». Але це неправда. Ми таки повинні були бути в першу чергу продавцем, який би вмовив людину придбати товар, запевнити що цій людині необхідний саме цей товар. Зараз я покинула, мені такий вид діяльності не подобається. Хоча семінари і тренінги завжди були цікавими.
  • 2015-01-22 14:58
    Все эти семинары и тренинги нужны лишь для общего образования и не более... всё это пришло к нам "из вне" и далёкое от нашего менталитета. На практике вся эта "работа в команде" забывается и редко когда практикуется.

Наступний запис

2015-01-07 00:44

Стосовно вивчення англійської.

12
5

© 2010 - 2024. Всі права захищено.