Краса та Здоров'я

Група, учасників: 26
2015-07-01 23:16

Що вам допомагає швидко схуднути?

Ще нікому зі своїх друзів не розповідала, ділюся з вами першими))))) Незабаром іду на весілля! Ох, як я люблю подібні свята)))) Але це ж мороки скільки, аби приготуватись до такого дійства! Не тільки наречена збирає себе від голови до п’ят, але й гості хочуть виглядати чудово. От і я спантеличена… Перш за все (поки є трішечки часу), треба прибрати декілька см з талії та стегон)))) Що вам швидко #допомагаєСхуднути ? Порадьте який експрес-метод для усунення цієї проблемки. Які #дієти ефективні? Трохи пізніше звернуся з іншими питаннячками по наведенню марафету))))
6

Коментарі 49

  • 2015-07-02 08:37
    Ааа, так вон зачем нужен был обруч, да? А что же тут посоветуешь? Меньше есть, качать пресс и крутить обруч ;)
    • 2015-07-04 23:24
      Навіщо ж іще він може знадобитись?))) Ну як тут можна менше їсти, якщо липень стартував зі свят?!))) То один День народження, то інший.... До мого походу на весілля ще 2 залишилось, але ж після песілля ще три)))) Як влізти в двері після цього місяця?))) Тоді хула-хуп не допоможе))))
  • 2015-07-02 12:59
    Крутить хула-хуп, правильное питание, но быстро не получится скинуть. С диет те, что быстрее помогут это Дюкана диета, но можно посадить почки. Ускорить похудание можно с "лимонной водой" (вода с соком лимона), но ней садится желудок. Так что приходится выбирать, либо медленно с правильным питанием, либо быстро, но с вредом для организма.
    • 2015-07-04 23:28
      Ні, ні, не хочу псувати здоров"я. З життєвого досвіду багатьох моїх знайомих я прийшла до висновку, що врода і краса - це не такі вже й необхідні речі... Головне, щоб було здоров"я! Якщо його нема, то не буде радувати ні фігура, ні зовнішність, нічого... Тож краще вже повільно, але без шкоди для організму)))
  • 2015-07-02 13:11
    Зменшити порції їжі, не їсти за 4 години до сну, відмовитись від цукру, солі, хліба та солодощів, їсти більше фруктів й овочів. Спати не менше 8 годин. Записатись до тренажерної зали або на пілатес, налашуватися на позитив, не нервуватись (під час стресів наш організм починає накопичувати жири).
    • 2015-07-04 23:31
      "Зменшити порції їжі, не їсти за 4 години до сну, відмовитись від цукру, солі, хліба та солодощів, їсти більше фруктів й овочів". Ці поради для мене ще більш-менш реальні. Мабуть, саме їх старатимусь дотримуватися. Спати виходить не більше 6 годин, ну і тренажерний зал поки що не світить))) А, не нервувати теж ніяк не виходить:) А Вам вдається усі ці правила виконувати?
      • 2015-07-08 10:54
        Люблю солодке, люблю чай і каву з цукром - якщо цього не буде, то день пропав, ходитиму без настрою і сил (у мене низький тиск, дистонія). Пізно лягаю, пізно прокидаюсь. Нервуюся щодня, бо діти-погодки щодня щось вигадують. Зі спортом не склалось, бо з дітьми до тренажерки незручно ходити. Худну тоді, коли хворію я або діти - апетит пропадає, п'ю більше води.
  • 2015-07-02 13:13
    Раджу пити якомога більше рідини: не чай/каву, а негазовану воду. Швидко позбавитись від декількох сантиметрів на стегнах та животі можна за допомогою інтенсивного бігу або шейпінгу з попереднім обертанням "проблемних ділянок" харчовою плівкою. Це посилює потовиділення і за одне заннятя спортом "зникають" 1-2 см.  
    Перед обертанням раджу зробити кавовий скраб, який розширить пори та сприятиме виведенню вологи та токсинів під час вправ.
    • 2015-07-05 23:07
      Намагаюсь пити звичайну воду. Читала, що її слід вживати 2 літри кожного дня?! Поки що стільки не можу в себе вмістити))) Лише близько літри виходить.  
      Якщо обертатись харчовою плівкою, не треба нічим мазати проблемні ділянки? І як саме робити кавовий скраб?
      • 2015-07-09 10:59
        Рецепты кофейного скраба можно найти в интернете. Я просто мажусь кофейной гущей) Перед нанесением пленки ничем не мажусь. Поры раскрываются и влага интенсивно выходит (вместе с токсинами) во время тренировок.
  • 2015-07-02 13:38
    Я зараз почала читати про тренування з Джилліан Майклз. курс на 30 днів. Дуже багато хороших відгуків та результатів. Сьогодні в мене було перше тренування, але я багато не зробила. Тепер відчуваю як болить усе тіло. А що б було якби я виконала всі вправи добросовісно!!!!!?!?!?
    • 2015-07-02 22:44
      Що з себе представляють ці вправи? Ніколи раніше не чула про тренування з Джилліан Майклз. Дуже складно? Чи потрібна спеціальна підготовка? А зможе справитись людина, котра не має кожного зв"язку зі спортом та фізичними навантаженнями?
      • 2015-07-03 16:39
        Можна і я вклинюсь в розмову про тренування із Джилліан Майклз?)) Я вже третій рік тренуюсь по різним її відео. Починала з курсу на 30 днів, коли його подужала, перейшла до більш серйозного - "Избавься от жира, ускорь метаблизм", там близько 50 хв важкого кардіотренування без жодної зупинки. Дуже важко, але воно того варте!!! Завдяки йому я минулої зими не те, що не набрала ваги (хоча зазвичай набираю 2-4 кг), а ще скинула трохи! Дуже гарно окреслилися м'язи! А зараз займаюся йогою по її відео. Це, правда, не та йога, яку можна собі уявити, статична і малорухлива. Це все силові вправи з багатьма повторами, але на основі асан з йоги. Ой, про Джилліан Майклз можу говорити довго і з величезним захватом!)) Вона, до речі, була тренером в американському варіанті "Зважених та щасливих", і саме її підопічні добивалися найбільш вражаючих результатів! Займатися по її відео важко, але все це реально! Хай не з першого разу, але все вийде! Дуже рекомендую!
        • 2015-07-03 21:40
          Можна! Навіть потрібно! 
          Ого, дякую! А скільки Вам вдалося скинути кг? Яка була вага до тренувань? І яка зараз? Якщо не секрет, звісно:) Окрім фізичних вправ, треба ще дотримуватись якоїсь дієти, обмежень в харчуванні? Чи можна їсти все, але з розумом?
          • 2015-07-04 10:50
            В мене-то зайвої ваги було всього 3-4 кг, але чомусь раніше не вдавалося їх позбутися. При рості 168 см важила 58 кг влітку і 60 взимку (для мого типу фігури це таки забагато) Влітку трохи стадіон допомагав схуднути, та ті кг все одно поверталися до мене взимку. Хоч і займалася взимку по різним відео, але не худла зовсім. А тоді якось почула про тренування з Джилліан Майклз, спробувала одне, друге, третє відео, та так захопилася! От її тренування 100% допомагають як скинути вагу, так і утримувати в подальшому бажаний результат! Щодо харчування - я їм все, але з розумом. Від солодкого не відмовляюся)) Хіба що не їм картоплю, макарони, білий хліб - але я їх ніколи особливо і не любила.
            • 2015-07-05 23:12
              Я від картоплі ніяк не можу відмовитись(((( Це моя найголовніша їжа, можу її вживати кожного дня))) І не набридає. Дивно, що я взимку навпаки трохи схудла. Всі почали казати, що вже занадто, мені не личить. А чоловік взагалі запереживав про зменшення п"ятої точки)))) Ахаххаха))) От і відгодувала я себе, що тепер хочу позбутися декількох кг і см)))  
              А Ви після 18:00 їсте?
              • 2015-07-06 09:56
                Взагалі я не їм після 18, якось так звикла за все життя, мені і не хочеться ввечері їсти. Але бувають виключення, як зараз, наприклад. В нас з друзями щодня з 18 до 20.30 велотренування, їздимо по 35-45 км в швидкому темпі. Приїжджаю додому дуууже голодна)) То ж приходиться потроху під'їдати (але це зазвичай варене куряче філе, овочі - на фігурі не позначається)
              • 2015-07-06 10:04
                Так може, Вам тільки здається, що є зайві кг та см? Схуднете - знову чоловік нервуватиметься) не всім же і личить худоба. Я от позаминулого літа при своїх звичних 58 кг в період сильних нервувань і переживань схудла до 53 кг і виглядала з ними як хвора і сама це бачила і відчувала. Цифри на вагах подобались, а от відображення в дзеркалі - зовсім ні.
          • 2015-07-05 12:23
            Зараз багато тренерів рекомендують правильне харчування та пити багато води. Їсти здорові продукти, виключити солодощі, випічку, алкоголь та газовані напої. Їсти треба по 5-6 разів на день, невеликими порціями. Зараз багато інфармації у широкому доступі, е багато рецептів здорового харчування. Все реально, схуднути можна легко, але я ніяк не можу звикнути їсти потроху, поки не наїмся не заспокоюсь, а потім просто довго не хочеться. В цьому моя проблема.
            • 2015-07-05 23:16
              Таке і в мене)))) Моя мама жартує з цього приводу, каже: "От ти думаєш, чому свиней годують рідко, але досхочу? Щоб вони росли, набирали вагу. Так само і з людським організмом. Якщо будеш наїдатися до "не могу", то одразу помітиш результат на боках та стегнах")))) Щось в цьому, дійсно, є...
  • 2015-07-02 13:47
    Важливо не пропускати прийоми їжі. Десь прочитала, що коли вчасно не їмо, організм це сприймає як тривожний сигнал та починає робити "запаси" (жирів, звичайно). Так і є. Звісно, порції краще робити невеликими.
    • 2015-07-02 17:30
      Ой, це аж ніяк не виходить. Їм, коли прийдеться. Буває таке, що можу закинути щось до рота раз за день, а потім дивуюся: "Звідки ті см і кг?!"))) От мій організм і запасається жирами за рахунок мого нерегулярного харчування...
  • 2015-07-02 14:05
    Не знаю чи вдасться дуже швидко схуднути, але є ефетивні методи, це не їсти після шостої години, намагатися їсти менші порції їжі, але частіше, пити багато рідини, ну і займатися спортом, заставляти себе бігати зранку.
    • 2015-07-02 17:10
      Бігати зранку - точно не вийде, дитина ще не доросла, аби зайнятися цим разом зі мною)))) Не їсти після шостої - теж проблематично, бо лягаю спати після 01:00. Є гарний жарт: "Я не їм після шостої години, я їм після дев"ятої")))) Це про мене. Намагаюся пити більше рідини, це єдине, що більш-менш виходить))) Треба ще повчитися їсти частіше:)
  • 2015-07-03 01:02
    Якщо у Вас є тиждень часу, то спробуйте дієту " Любимая". Вона доволі жорстка, але в той же час допомагає очистити організм. Я колись на ній скинула 4 кг, при тому, що зайвої ваги точно не мала, про об'єми годі й говорити - талія стала осиою)). Ну, це просто був черговий екперимент, взагалі ж я не люблю відмовляти собі в чомусь смачненькому)
    • 2015-07-03 21:45
      Ой, Ви мене заінтригували!!!! Розкажіть, розкажіть, що треба робити чи не робити?)))) Тільки не кажіть, що потрібно сидіти на одній воді?!))) Боюсь, що не витримаю, якщо так... Мені б зараз скинути 4 кг не завадило, бо я за останні 3 місяці набрала 7 кг))) Тепер повернулася до свого звичного тіла, яке й було до вагітності. Але хочу його трохи підкоректувати)))
      • 2015-07-05 22:00
        Все просто - їсти можна в необмеженій кількості: 
        1 день - тільки рідина (вода, чай чи кава без цукру, молоко, кефір, несолоний бульйон і т.д.) 
        2 день - виключно овочі 
        3 день - знову рідина 
        4 день - фрукти 
        5 день білковий - яйце, творог, куряче філе, біла риба тощо 
        6 день - рідина 
        7 день - вихід з дієти: там складене меню (гляньте в інтернеті), яке дозволить повернутись до звичного харчування. 
        Дієта дещо екстремальна, однак дієва. Та більше одного разу я б не радила її повторювати.  
        До речі, за цей тиждень шлунок стягується, і їсти починаєш значно менше. 
         
        Якщо у вас більше часу, то спробуйте рисове очищення (є у мене на сторінці) - після нього мій чоловік за 2 місяці скинув 17 кг, які до цих пір не повертаються. Крім цього він лише відмовився від цукру в чаї (але не від солодощів) і хлібу.
        • 2015-07-05 23:21
          Чи є якийсь побічний ефект у цієї дієти? Ви написали, що вона екстремальна, тож я подумала, що не все так добре в ній))))
          • 2015-07-05 23:30
            Просто скільки не їж чи не пий, але кількість калорій буде нижчою, чим добова норма, тому організм дещо виснажується. Рекомендують обмежувати фізичні навантаження. І обов'язково правильно виходити.  
             
            З власного досвіду - їсти не хочеться, але найважчий день був четвертий: зранку дуже паморочилась голова, проте з'їла персик і все стало на норму. Та це скоріше всього через те, що я не послухала рекомендацій та продовжила свою звичну тренувальну програму.
            • 2015-07-06 00:36
              А овочі потрібно їсти відварені чи сирі? Наприклад, можна картоплю, буряк, моркву? Зробити щось на зразок легенького вінегретику)))) Найважчі дні, напевно, ті, коли дозволяється рідина? Але кефір, молоко, бульйон - це досить нормально))) Можна так прожити, це не одна водичка. До речі, моя знайома колись витримала на воді 21 день. Дуже схудла. Але потім миттєво набрала вагу.
              • 2015-07-06 00:58
                Картоплю я б не радила - її взагалі вважають шкідливим продуктом. А овочі можна в будь-якому вигляді - сирі, варені, запечені, на пару... тільки не смажені на олії)) Правда, я сиділа на цій дієті літом, так що вистачало лише звичайних салатів з огірків-помідор-капусти або капусти-моркви-буряка.  
                2 з моїх втрачених 4 кг повернулись лише зимою. Але це зрозуміло - раціон сильно змінився.  
                А взагалі набрати вагу, як на мене, після цієї дієти дуже важко, бо починаєш наїдатися значно меншими порціями.  
                О, що ще б порадила - щодня випивати по ложці олії. В умовах дієти цього немає, але різке зменшення кількості жирів може спровокувати порушення менструального циклу (це я вже типу умнічаю)))
  • 2015-07-03 12:20
    Я зараз теж активно худну, перед поїздкою до моря. Нарила дещо в інтернеті, вже тиждень користуюсь двома методами: вправи від Аніти - https://www.youtube.com/watch?v=pALYzzLVZe4 
    самомасаж живота - https://www.youtube.com/watch?v=KghRYXsEkuc 
    а також намагаюсь не їсти на ніч і не вживати солодкого, кобченого і смаженого. п"ю багато води. 
    Вже животик помітно зменшився. (Хоча правило з солодким іноді порушую))
    • 2015-07-03 21:49
      Скільки випиваєте води за день? На скільки сантиметрів животик став менше?  
      "не їсти на ніч" - це розтяжне поняття... Коли у Вас починається ніч?))) Чи Ви не їсте за кілька (за скільки саме?) годин до сну? Ой, як я Вас розумію з солодким)))
      • 2015-07-04 12:22
        Сантиметри не здогадалась заміряти)) Тепер сама жалкую, але орієнтуюсь по своїх речах, які стали вільнішими. 
        Не їм за 3 години до сну. Води 1,5-2 літри, іноді забуваю пити, тож зараз хочу поставити собі нагадування на телефоні))
  • 2015-07-03 13:07
    Найшвидший спосіб схуднути – тиждень нестримного кохання. У цей період вживати тільки йогурти, гранат, яблука та овочі за вподобою. Не завадять курага, ізюм на сніданок, разом із «трихвилинною» гречкою. На весіллі ви будите неперевершеною)))
  • 2015-07-03 19:35
    А я знаю теж один рецепт: а задумайте знайти собі шось з одягу таке що нереально купити в першому магазині і гайда на шопінг, тільки ходити потрібно не менше чим 5 годин по всіх магазинах, минати кафе, вибрати жаркий день, і потім прийти додому випити водички і лягки спатки, вранці ваги вас порадують. Робити такий шопінг можна лише 1 раз, а на наступний день їсти вівсяночку)))
    • 2015-07-06 10:11
      О так, це завжди працює, підтверджую!!!)) Навіть при тому, що при будь-якому розкладі я заходжу в ТЦ в MaкДональдз за улюбленим морозивом МакФлурі та капучіно)) більше я там нічого не їм. І на ранок обов'язково буде значний мінус на вагах!
      • 2015-07-06 12:25
        Морозиво - це класно в таку спеку!
        • 2015-07-06 13:25
          Шопінг також нічого))) за будь-якої погоди))))
          • 2015-07-06 13:32
            А разом - це бомба)))
            • 2015-07-06 13:41
              Тааак))) щось давненько я себе не балувала шопінгом з морозивом. Багато чого стала купувати в інтернеті останнім часом. Мені це так цікаво - шукати потрібні речі, порівнювати ціни, а потім замовити і чекати з нетерпінням смс з "Нової пошти")))
              • 2015-07-06 13:55
                Аналогічно, з малявкою багато не походиш по магазинам, а в інтернеті можна купити ВСЕ!!!
  • 2015-07-03 20:48
    Мені допомогла безвуглеводна дієти і фізичні навантаження. Коли ви зменьшуєте споживання вуглеводів, ваш організм починає переробляти запаси жиру. Сидячі на дієті, я тричі на тиждень займалась у спортзалі. Будьте уважні, ця дієти підходить не всім, погодьте ваше меню з лікарем.
  • 2015-07-04 13:18
    Я би порадила кардіотренування, адже це найбільш дієвий метод схуднення, до того ж ефект від нього буде не короткочасний, як від більшості дієт. При цьому, якщо ви почнете бігати навіть по 10-15 хвилин на день (за умови, якщо ви давно не тренувались або взагалі ведете малорухливий спосіб життя), можна інклоли дозволяти собі солодке. Вуглеводи нам вкрай як потрібні для життя. Проте, варто також скорегувати дієту та споживати більше білків.
  • 2015-07-05 13:12
    Якщо часу обмаль, а схуднути дуже треба, приготуйте собі такий напій: вісім склянок води (я використовую кип'ячену), 15-20 штук м'ятного листя, половина лимона, один огірок, один сантиметр коріння імбиру. Імбир очистити й натерти, огірок та лимон нарізати тонкими кружечками, все перемішати та залишити на ніч у холодильнику. Пити впродовж дня замість чаю, кави та інших напоїв. До цього напою бажано додати імпульсну дієту та фізичні навантаження, і вже за тиждень побачите результат.
  • 2015-07-07 12:20
    От почитала я ваші відповіді на коменти і зрозуміла, що схуднути ви насправді не хочете. Всі ці відмовки "картоплю не опкину", "бігати зранку не можу - дитина винувата" і подібне. Бігайте не зранку, а коли можете, хочь о десятій вечора! Заодно і пропустите свій дев'ятичасовий жор! Спалити жир можна лише кардіо нагрузками, не менш ніж по 30 хвилин. Інше (режим, дозволені продукти) - допоможе на набирати новий. Дієти, від яких помітно худнеш - це зло! Тому що організм ЗАВЖДИ сприймає їх як стресс і рано чи пізно бере своє, ще й з запасом!
  • 2015-07-20 14:52
    Цього року до теплого сезону мені вдалося схуднути. процес відбувався поступово, тому одразу мінус кілограми я не помітила.  
    Етапи: 
    1)пішла на роботу у березні, тому почала менше істи. Через це розмір мого шлунку зменшився і з кожним разом мені потрібно було менше іжі, щоб наїстися. 
    2) протягом місяця у травні я робила сезонну чистку організму за допомогою сезогінного чаю та біфідобактерій. 
    У результаті -4,5 кг, не дивлячись на те, що зайвої ваги у мене не було.
  • 2015-07-25 14:13
    Дивлячись, скільки насправді часу у Вас залишилось. Взагалі, пийте велику кількість води та намагайтесь хоть декілька годин в день займатися фізичними вправами. Ну і звісно контролюйте приймання їжі. Головне - солодке в малих кількостях. Я стежу за фігурою саме таким чином.
  • 2015-07-26 15:27
    Я ніколи не вирізнялася модельною фігурою, адже при зрості 176 вага коливалася в рамках 76-80 кг. Комплексувати не приходилося, проте завжди хотілося скинути кг. Вдалий варіант - 3-4 дні на гречці. Дпомагає швидко та ваги емонструют завжди -3 кг, а то і більше. А ще ванна з содою перед святом виганяє зайву рідину з організму, тож ще -2 кг. Та головний секрет мабуть у тому, що не у кіло щастя)))))

Наступний запис

2015-06-30 13:07

Гіпертонікам - на замітку

6
1

© 2010 - 2024. Всі права захищено.