2015-01-11 00:03
За вікном холодно та зимно, а на вікні літо! Хочу поділитися простими порадами по вирощуванню кал. Важливо знати, що ця рослина з Південної Африки. Тобто полюбляє, коли тепло та багато вологи. Але як на мене, попри свою незрівнянну красу, абсолютно проста у догляді. Використовуйте велику ринку та поставте на сонячну сторону, тримайте грунт вологим та змінюйте його щороку. Все. У вас прекрасна #кімнатнарослина , що прикрасить як вітальню, так і спальню. А літом висадіть її у відкритий грунт – прикрасите клумбу чудовим зеленим листям.
17

Коментарі 2

  • 2015-01-11 04:30
    Мені подобається ця кімнатна чудо-квітка, тому що вона має крупне суцвіття, ніжне полотно і вишуканість. Моя тітка вирощую декілька видів з різноманітними відтінками. Так дивно.. Для нас ця квітка дуже гарна, а в країні походження - Південній Африці, її вважають бур'яном. Я їх обожнюю, починаю дивитися на них, і розчиняюся в просторі насолоди, які вони елегантні. Дуже важливо, що кали є символом чистоти та свіжості.
  • 2015-01-19 00:04
    А це не калла? Калли мені полобаються дуже. Правда з ними звязано досить суперечливих забобонів. Але можна абстрагуватися і не вірити в них, а просто милуватися красою квітів. Таке чудо в кімнаті мати моя мрія.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.