Психологія

Група, учасників: 45
2015-07-20 23:07

Помста. Кому гірше?

Як відомо, жінка – створіння, що має аж занадто довгу пам’ять до образ.)))
Довелось мені працювати у жіночому колективі. Жіночки не були перевантажені роботою, тому увесь вільний час проводили за теревенями. Хто що купив, скільки коштувало, котре дитя вчора принесло додому двійку, що готувати на вечерю і т. д. – звичайні життєві проблеми. Проте не гребували і «А я вчора бачила ту з тим біля продуктового магазину. Як думаєте, до нього чи до неї пішли?» Частенько такі розмови завершувались величезними сварками, адже знаходилась добра душа, і обов’язково ці «вельми корисні спостереження» доводилось до відома нібито зраджених половинок. Важкувато пояснити розлюченому чоловіку, котрому розказали усе в таких подробицях, аж і про колір білизни коханця (ніби присутня була, так?), що підсліпувата бабця недогледіла…
У таку халепу потрапила моя колега. Два роки після весілля, за чоловіком вмирає просто, це у них взаємно, і все добре. І тут – на тобі… Чоловік спершу уваги не звертав на такі балачки – вірив дружині. Тим більше, що вона все розказувала завжди. Але вода камінь таки точить. Десь за місяць часу «добра» пані вирішила знову нагадати - поцікавитись, як же ж там справи. Поцікавилась, звісно, у чоловіка. Подробиці скандалу мені не відомі, проте справа мало не дійшла до розлучення. Вони помирились, зараз вже виховують доню, наскільки мені відомо.
Проте колега «дуже голосно» пішла у декрет. Вона непомітно поклала на стіл своєму начальнику позитивний тест на вагітність. Його дружина – так, вірно, та сама «добра» пані. Вона щодня заходила до нього у кабінет наприкінці робочого дня, і вони разом йшли додому. У кабінеті мало не вилітали шибки – такий стояв крик.
Особисто мені шкода чоловіка – попав він… І правду ж казав – ну звідки він знає, чий це тест…
В родині начальника теж все владналось.
Але ця ситуація запам’яталась мені надовго.
На що здатна розлючена жінка?
Проте чи платить ображена леді тим самим у відповідь?
Чи згідні ви з тезою про те, що помста смачніша, коли прохолоне?
8

Коментарі 11

  • 2015-07-21 08:07
    Что-то я запуталась кто кому начальник и кто кому жена.
    • 2015-07-22 22:32
      А у них тут горем. Усі жінки, а начальник чоловік. 
      П.С. Неприємна, звичайно ситуація. Нещодавно на дошці оголошень побачила, що взагалі продають позитивний тест на вагітність. Ось до чого дійшла торгівля. І коштує він близько 80 грн!
      • 2015-07-25 11:44
        Круто! Треба купити на 1 квітня,. Це тест не для жінки, а для чоловіка. Так би мовити перевірка на порядність.
  • 2015-07-21 10:24
    Мене більше дивує, що «добра» пані у кабінеті влаштувала скандал, що мало не вилітали шибки, а потім вони з чоловіком все владнали. Судячи з цього посту, ця особа не відрізняється розумом, якщо виносить особисті неприємності на загальний розсуд. А можливо сама здатна на зраду, або тоді у начальника теж рильце в пушку, тільки він не спіймався. Тому я вважаю, що героїня вашого опусу поступила вірно. Можливо цим вона уберегла інше подружжя від цих «добрих саморітян». Може цю особу зупинить власний досвід, хоча я сумніваюся
    • 2015-07-24 22:18
      Дружина начальника - ревнива) А чоловік її, наскільки я розумію, з тих, хто на словах мачо, а на ділі - пляшку пива не здатен випити після роботи без жінчиного дозволу)
      • 2015-07-25 11:45
        Ну я так і думала, воні того варті.
  • 2015-07-21 22:58
    Які у вас там страсті) Як у мильній опері)
    • 2015-07-24 22:19
      Що поробиш) Де є мезальянс - вік, субординація, статі - пікантність завжди буде поруч)))))
  • 2015-08-02 11:09
    Неприємна ситуація, але нажаль такі випадки зустрічаються дуже часто. Багато чого ще залежить від самого чоловіка, його поглядів на життя і вірність своїй коханій дружині. Якщо в сім'ї все добре, то чоловік ніколи не буде шукати пригод на свою голову. Напевно я, будучи на місці його дружини з ним далі вже не жила. А з приводу теста на вагітність, все легко вирішується, просто коли дитина народжується проводять тест на ДНК. Лише в такому випадку, можна доказати 100% батьківство.
    • 2015-08-05 23:03
      Так річ у тім, що пан ДІЙСНО не в курсі чий це  
      тест, і абсолютно 100% що не він батько.
  • 2015-08-23 16:34
    Багато людей скаже, що дружина не права. Не треба було "..класти тест на стілец начальніку..". Но з другого боку, саме його дружина викликала погрозу розлучення подружжя. 
    На мою думку, ця жінка молодец. Пусть теперь і друга "добра" подруга зрозуміє, що таке "добрі" люді. .

© 2010 - 2024. Всі права захищено.