Кулінарні рецепти

Група, учасників: 42
2015-08-12 14:01

Сирні булочки-ромашка

Цей рецепт припаде до душі сирним душам, таким як я :-) Сир в начинці і сир зовні - це просто смакота!
Нам знадобиться:
- 1 куряче яйце.
- 0.5 кг звичайного дріжджового тіста.
- 200 г твердого сиру.
Тісто можна замісити самої, а можна придбати готове в магазині. Звичайно, краще якщо воно буде скоромне.
Сир (половину) натерти на крупній тертці, а другу частину нарізати соломкою. Тісто розділити на рівні частини, вкласти по соломці і скачати кульки. Натертий сир змішати з яйцем. Викласти в мультиварку булочки, попередньо змастивши чашу маслом. Зверху вилити яєчно-сирну суміш. Запікати до готовності.
15

Коментарі 3

  • 2015-08-13 12:09
    Вчора ввечорі випікала пиріжки в газовій духовці. Із-за слабкої подачі газу випічка не виросла так, як треба, дуже розчарувалась. А мультиварка у мене така ж сама, як на Вашому фото. Готувала в ній страви із риби, м'яса та овочеві рагу, не думала що можна зробити такі гарні пиріжки. Треба буде спробувати, дякую за ідею!
  • 2015-08-13 12:13
    А я вже встигла приготувати цю смакоту і насолоджуюсь пікантними смачними булочками. Якби не готове тісто у морозилці, ніяка сила не змусила би мене заповзти у кухню, яка в таку спеку перетворюється на філіал пекла. У мене немає мультиварки, тому я роблю величезний подвиг, коли вмикаю духовку, але булочки того варті. До сиру для начинки я додала ще шинку, порізану соломкою, а до натертого сиру і яйця - трохи свіжої зелені. Але ці булочки смачні і без усяких додатків, бо для мене також наявність сиру автоматично переводить рецепт у категорію улюблених.
  • 2015-08-13 13:31
    Молодець, такі смачні сирні булочки приготувала, просто хочеться їх скуштувати. Я єдине, що зробила, це додала б зелені яка є а холодильнику, просто сир і яйце дуже добре поєднується з петршкой і укрупню. Я думаю твоя сім'я із задоволенням умяла такі булочкіи- ромашки. А враховуючи, що вони приготовані в мультиварці, так і ціни немає. Розумниця - кулінар! Треба буде все ж таки мені навчитися готувати тісто у мультіварці, особливо коли треба приготувати не дуже багато.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.