Рукоділля

Група, учасників: 38
2015-05-16 23:44

В'язання гачком серветки.

У мене є дві серветки, які зв'язала моя тітка. Я так красиво в'язати не вмію, у мене серветки простіше виходять. Але я не засмучуюсь, а продовжую повільно й ретельно осягати цю науку. Справа в тому, що #процес мене радує не менше, ніж #результат . Коли я в'яжу речі #гачком , то немов відпочиваю. Іноді мені хочеться сісти та в'язати щось весь день, а іноді закидаю в'язання на тиждень-два-три.
А ось мама моя взагалі не вміє в'язати ні гачком, ні спицями - немає бажання. Свою дочку я намагалася навчити в'язати, але їй чомусь не сподобалось, говорить - не цікаво, дуже повільно виходить, не рівно, петлі різні по довжині (то більше, то менше). Зате вишивати хрестиком їй сподобалося.
11

Коментарі 7

  • 2015-05-17 21:04
    Я в школі багато наплела подібних серветок. наша бабуся любить серветки усюда, де є хоч трохи горизонтальної площини) телевізори, бильця диваній, усі столи, навіть на стільцях) А у мене вдома немає декору з серветок... Хочу собі величезну ажурну святкову скатертину, але бачила тільки резинові)
  • 2015-05-17 22:47
    Яка краса, в мене бабуся багато таких вив'язала. То дуже клопітка праця. Як згадаю, скільки часу потрібно, пропадає всяке бажання цим займатися(((
  • 2015-05-17 23:11
    Мені плетіння гачком дається дуже складно. Але я вперта, вже маю в своїй колекції три сумочки. Одну в'язала для себе на літо, одну для доньки, а одну для доньчиної подружки на день народження. Поки що візерунки прості, але можливо в мене все попереду. Ми жінки такі створіння, що сьогодні не подобається. А завтра захочеться навчитись.
  • 2015-05-19 13:55
    Як же хочеться іноді щось цікаве зробити своїми руками! Пам'ятаю в школі один рік у нас вела уроки одна вчителька, вона вчила нас робити композиції з штучних квітів. Самі квіти ми робили з тканини, у неї і інструменти необхідні були, тканину мы обробляли чимось, від чого вона ставала твердою й приймала потрібну форму. Зараз вже руки не доходять, не вистачає часу і просто складно починати все з нуля…
  • 2015-05-20 13:40
    Оце краса так краса! Схеми з журналу брали чи в інтернеті? 
    У мене є одна серветка у "закладинках", теж все хочу зв'язати, да боюся не подужаю! Хоч і звичайний стовпчик з двома накидами, але завдяки зміні кольорів виходить соняшник))))!
  • 2015-05-21 13:45
    Супер! очень красиво! Я всегда хотела научится, но почему-то не получалось(. У меня есть такая особенность, я быстро загораюсь и быстро остываю. Взялась за дело, не получилось и все(. Вот и с вязанием получилось также, к сожалению.
    • 2015-05-21 22:36
      Спасибо за оценку. Я тоже такие хочу научиться вязать. Это не моя работа - вязала моя тётя. Она ещё вяжет и одевает на бутылки всяких зверушек. То собаку, то зайца - всё у неё красиво получается. А я вяжу простенькие салфетки. Для меня важно, чтобы быстрее получалось что-нибудь толковое, чтобы в хозяйстве пригодилось. А если вязание сложное и вязать приходится долго, то это меня раздражает и я бросаю такое вязание. Терпения, видимо, не хватает.

Наступний запис

2015-05-15 22:30

Модульне орігамі з паперу

1
25

© 2010 - 2024. Всі права захищено.