Рукоділля

Група, учасників: 38
2015-07-03 23:39

Намисто

Як зробити нескладне намисто, коли треба терміново щось підібрати до певної кофтинки або сукні? Треба лише взяти міцну леску, багато різних намистин, практичну застібку та пару біжутерних ковпачків. Нанизати 5 (або більше) ниток у довільному порядку, закріпити кінці та оздобити їх ковпачками. Приєднати застібку.
Такі буси наживо виглядають багато гарнішими. Вибачайте за фото - лишилися тільки ці.
7

Коментарі 1

  • 2015-07-18 13:12
    Я теж так роблю - в мене майже усі намиста сто разів низані-перенизані! Кожен раз - нова прикраса, і звичний наряд зовсім по-новому виглядає. Коли є час та настрій - іду до магазину, купляю бісер під кольори кофтинки чи сарафанчику та пліту якийсь простенький комірець чи коль’є з рюшечками (жаль, не можу у коментах схемку додати, вона проста). Якщо добре вміти плести - робота не дуже довга (хоч і кропітка), а результат... Найскромніша та звичний сарафанчик перетворюється на ексклюзивний наряд!  
    Flower, можу порадити ще одну ідею, досить просту (треба тільки трожи вміти плести гачком). Дуже гарні прикраси виходять, якщо у вас тільки дрібненькі намистинки є, можна "утілізувати" залишки бісеру, сколи гранату, сердоліку та іншії камінців, дрібні річкові перлинки - усе, що знайдете. Знадобляться ще тоненька прозора волосінь для бісеру та в’язальний гачок. Усе намистяне "багатство" треба добре перемішати та нанизати, буде така довга-предовга низка. А потім гачком сплести з неї простий повітряний ланцюжок, цепляючи кожного разу по намистинці чи бісеринці. Робота досить проста - сидіти у телевізора та плести, плести... Ланцюжок повинен бути досить довгим, щоб вийшло кілька разків намиста. Потім можна просто зв’язати кінці та "намотати" на шию, можна застібку причепити. Так з залишків різних бусин, що на перший погляд не підходять одне до одного, можна зробити розкішне повітряне кол’є.

Наступний запис

2015-06-30 04:43

Фантазійні сережки своїми руками

14
1

© 2010 - 2024. Всі права захищено.