2015-01-17 10:16
До минулого тижня ніяких ознак токсикозу чи інших жахіть, які описують вагітні пані у своїх блогах, я не відчувала. Вже почала думати, що все це байки і на #токсикоз страждають одиниці. Але зараз беру свої слова назад і починаю боротися з неприємним станом. Лише за тиждень вдалося скласти список дій і засобів, які допомогають гідно триматись на роботі, вдома та під час різних заходів.
#Імбирнийчай - дуже рятує від приступів нудоти, але вживаю його у невеликій кількості.
Подушечки з лавандою і м'ятою - допомогають подолати шлях з дому на роботу і назад. Я просто тримаю один з мішечків у руці і, коли стає важко починаю його нюхати. До того як живіт не став помітним люди сприймали таку поведінку в край дивно.
Прогулянки на свіжому повітрі - це, звісно і так невід'ємна частина #життя до, під час і після вагітності, але довелося збільшити час перебування на вулиці.
Контрасний душ - насичує #тіло киснем і дає енергію майже на весь день.
Уникати великих скупчень людей та мінімізувати свою присутність у громадському транспорті - це найскладніше. Відсутність власного транспорту вперше за багато років стало проблемою, зараз якраз думаю це змінити. З кожним днем людей на зупинках стає все більше і практично неможливо якісно переміщатися по місті, тим паче я не уявляю собі як зможу возити дитину у маршрутках і автобусах. Зараз годиною пік можна назвати будь-який проміжок часу з 8ї ранку до 23вечора
#Дихання - у особливо важкі моменти стараюся виконувати дві прості вправи:
1. глибокий вдих і повільний видих
2. 3-4 короткі вдихи і повільний видих
Ароматичні палички - тут два варіанти або стане ще гірше або допоможе. Я завжди обкурюю #дім ароматичними паличками, надаю перевагу безосновним. Під час вагітності не припинила насолоджуватися ароматами, також періодично вмикаю аромалампу. надаю перевагу олії гвоздики, іланг, пачулі і кипарису.
#Йога - я перестала займатися спортом вже на другому місяці і надала перевагу більш спокійним вправам. Йога для вагітних дуже класна річ, спочатку я думала записатися у групу, але за нестачі часу займаюсь вдома.
Любі дівчата,розкажіть, хто переживав чи переживає цей період?
Всім приємного дня))
4

Коментарі 2

  • 2015-01-17 17:05
    В мене весь цей період пройшов на ногах і дуже активно. На роботу ходила як і завжди. На сьомому місяці на вікенд їздили у Крим на спортивні замагання. Моя волейбольна команда взяла мене "причепом" повболівати. Це був вересень, в морі вже не купалался ,але по березі босоніх походила. В пінг-понг там же з чоловіком грали на моєму сьомому місяці. Токсикозу не було, тільки дуже спати хотілося) Увесь день позіахала, думала рот порветься))) кажуть, що на хлопчиків токсикозу немає, але я думаю це дуже індивідуально)
    • 2015-01-27 15:41
      У мене лише одного разу за 9 місяців було щось схоже на токсикоз. Всі 7 місяців пробігала на роботу, майже ніхто і не здогадувався про моє цікаве положення:) До речі, у мене хлопчик. Важко сказати, правда чи ні про взаємозв"язок токсикозу та статі немовляти. Для мене правда)))

© 2010 - 2024. Всі права захищено.