2015-01-10 21:52
Я дуже прискіпливий меломан і завжди знаходжусь у пошуку нової якісної музики. Минулий рік був дуже важким для українців, але разом із тим багатим на нове у мистецтві, побуті та у наших голівоньках. Отож, моя десятка (сподіваюсь і Вам щось прийдеться до смаку) нових улюблених виконаhttp://betaproject.net/soloMia#вців за 2014 рік.
1. #PianoExtremist . Нажаль мені не вдалося почути його на Майдані, але цей хлопець у балаклаві, який просто так серед революційної площі зіграв неймовірний твір Людовіко Ейнауді змусив моє серце битися сильніше. Він - символ незламності духу і свободи. Сьогодні Piano Extremist виступає для наших захисників і підтримує їхній бойовий дух.
2. #ОдинвКаное - тріо зі Львова з неймовірною енергетикою. Їх пісні сповнені ніжності, правди і любові. Якщо треба лікувати душевні рани, то необхідно слухати лише такі пісні. Найбільше мене вразила пісня "Човен" на одноіменнийвірш Івана Франка - талановите поєднання минулого і сучасного.
3. #SophieVilly - цю тендітну дівчину я знаю давно. Емоційна і лагідна пташечка з українсько-грузинським корінням. В минулому році Вона випустила довгоочікуваний альбом Dress, в якому, як на мене, зібрані найкращі пісні, які відображають внутрішній світ сучасної дівчини.
4. #ОрестЛютий - стьоб- гурт на чолі з письменником і шоуменом Антіном Мухарським потрапив у мій плейлист саме у лютому 2014го і був як ніколи доречним. Різкі, дещо образливі, але завжди актуальні пародії допомогали справитись з внутрішньою люттю і ненавистю. Дякую
5. Моя бабуся. Моя сонячна і завжди молода бабуся Олександра цілий червень пригощала мене варениками, пиріжками і чудовими українськими народними піснями. Ми співали кожного вечора. "Чорноморець", "Ой,чий то кінь", "Ой, верше" та багато інших лунало з нашого подвір'я. Дякую тобі, моя рідненька, за незабутні хвилини.
6. #Hardkiss - овва! Одного суботнього ранку,прибираючись вдома я почула по ТВ цікаву пісню, потім прийшла до кімнати і додивилася кліп. Я була рада, що хтось нарешті зняв змістовне відео і написав нормальну пісню, але ще більше я була здивована, коли дізналася, що це український гурт. Неймовірно, але Hardkiss нічим не поступається за рівнем, стилем та подачею світовим музичним колеткивам.
7. Футбольні фанати і "Пісня про головне". Я дуже люблю #футбол і вже років 10 ходжу на стадіони - неймовірна атмосфера, пісні, кричалки і фанатські перфоманси. В цьому році крім того, що всі фанати згуртувалися, а Львів став домашньою ареною для Шахтаря і Металіста - на всіх стадіонах країни, та поза її межами "Ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла!!!" Kомпозиція, яка по праву може стати народним хітом.
8. #Onuka - незвичайний проект, подібного я не чула. Твори Onuka - це вдале поєднання трьох компонентів: електронної музики, незвичного голосу та етнічних інструментів. Натрапила на цю виконавицю випадково, слухаю вже декілька місяців.
9. #DachDauthers - якоссь, мою увагу привернула маленька афіша у вагоні метро. Театральний ансамбль, фрік-кабаре. Ядуже люблю подібні експерименти тож вже увечорі переглядала їхній канал на Youtube. Неймовірні дівчатка виконують свої версії відомих і не дуже українських пісень вдало поєднучи спів з театральним дійством.
10. #ShantyPeople - київський ансамбль, який виконує індійські мантри та складає пісні, присвячені Крішні, Шиві, Хануману та іншим божественним створіням.
4

Коментарі 4

  • 2015-01-11 15:04
    Цікава підборка. я ось дргуий день поспіль і без перерви слухаю Hozier - Take Me To Church. не можу відрватися.. 
    пісня 2013, а я тільки-но почула по радіо.. що скажете, як меломан?:) 
    офіційний відеокліп звичайно викликає багато дискусій. А пісня мене до глибини душі торкає.. Текст такий..неперевершений
  • 2015-01-11 21:11
    О, так я коли вперше почула цю пісню - потім слухала її разів 20, а потім ще всі кавери на неї. Дуже глибокий твір.
  • 2015-01-11 22:07
    "Ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла!!!" вже стала народних хітом, тому що її співають не тільки на стадіонах, але й на концертах і інших масових заходах. Це завдячуючи фанам Металіста, які вдало придумали цю «композицію».
  • 2015-01-29 18:29
    З усього цього мені знайоме, звісно, "ла-ла-ла-ла!", бо я ж з Харкова, а наші фани таки цікаві люди... я колись трохи тусувався з ними, але останні роки якось випав, з дівчиною того кола людей не спілкуюсь вже, та й на стадіоні давно був. 
    А от Орест Лютий - то гарна тема. Мені творчість цього гурту до душі.  
    А так-то взагалі я слухаю надто важку музику, моя стихія там. =)

Наступний запис

2015-01-08 20:07

Як наші #кошенята знайшли нових #друзів.

10
3

© 2010 - 2024. Всі права захищено.