2015-02-06 13:48

10 тис. кроків щодня, щоб залишатися здоровим. Продовження

Хочу продовжити цю тему, тому що ще не все сказав. Звичайно, кроки рахувати і тримати це у своїй голові дуже важко. Рано чи пізно ви зіб’єтеся. Тому придумали спеціальний пристрій крокомір, який кріпиться до ременя чи пояса і вимірює скільки пройшли кроків за день. До речі, деякі моделі телефонів мають таку функцію крокоміра. Якщо ж у вас в телефоні такого не має, то доведеться купити сам пристрій. Коштує він приблизно, якщо вірити гулу, від 75 до 1000 грн. Можливо є і дорожчі, це залежить від функціональності.
Щодо самих таких тренувань, то хотів би наголосити, що не всі люди є однаково фізично розвиненими, тому для деяких з самого початку буде дуже важко проходити такі відстані. Слід починати з меншої кількості в залежності від підготовки і щодня збільшувати. Правда багато скажуть, що на це немає вільного часу. Але його знайти буде дуже просто. Можна кілька зупинок до роботи чи з роботи додому не доїхати, а замість цього вийти швидше і перейтися пішки. Це не так важко як здається.
Для тих хто хоче взнати детальнішу інформацію даю ссилку на сайт (сайт англомовний) http://www.nhs.uk/Livewell/loseweight/Pages/10000s...
5

Коментарі 0

© 2010 - 2024. Всі права захищено.