Він і Вона

Група, учасників: 26
2015-07-15 00:38

Розбите серце: політ чи прірва?

Довелося мені бути свідком цікавої розмови-суперечки. Початку її я не чула, але серединка мене зацікавила, і я дослухалась уважніше. Хочу поцікавитись Вашими думками з цього приводу.
Звісно, дівчина і хлопець, обом біля 30 років, на мій погляд. Мова йшла про те, як краще «відшити» небажаного партнера. Тобто коханця, з яким ніяких серйозних стосунків, окрім інтиму, не плануєш.
Хлопець емоційно переконував дівчину, що якщо обох влаштовує те, що в них є, то варто продовжувати доти, доки один з них не знайде «половинку». Для чого переривати політ, який приносить задоволення, ну то й що, що майбутнього нема – обидва про це знають, ніхто нікого не обманює, а боляче буде дівчині колись, потім. Дівчина закохана, і хоче продовження, але він відверто каже, що майбутнього немає і не буде, а буде лише інтим. Для чого ж робити боляче ВЖЕ, якщо можна ще політати? «Я краще політаю доти, доки зможу, а потім один раз впаду у прірву, тоді буде боляче» - казав він.
Опонентка категорично стверджувала, що такі відносини гуманніше припинити чим швидше. Адже тоді закохана дівчина раніше почне загоювати сердечну рану, і раніше знову почне звертати увагу на протилежну стать. Не варто, мовляв, дарма мучити дівчину.
Також обоє наголошували на тому, що боляче було обом, і серце розбите було в обох. І саме тому вони відстоювали свою думку запекло, на основі власних переживань.
А що думаєте ви, блогери? Як варто вчинити? Що гуманніше: знаючи, що боляче все одно буде, літати, допоки є сили, чи одразу розбитись на шматки, і починати клеїти і латати поранену душу?
364

Коментарі 18

  • 2015-07-15 09:45
    Вы описали то, что происходит с моей подругой уже долгое время: изначально договаривалась пара об отношениях без зависимостей, но подруга втюхкалась (ёй, к слову, 40 лет, а ему на пару лет больше). Подруга со временем стала хотеть большего, а её избранник стал её тормозить. При чем говорит прямолинейно ей. Она уже больше полугода себя изводит этими отношениями. И понимает она всё, и ничего с собой сделать не может. Как по мне, так рвать надо сразу и конкретно: собрать всю волю в кулак и перетерпеть разрыв, чем терять ценное время на пустоту.... года уходят.
    • 2015-07-15 12:39
      Абсолютно згодна. Відносини, що не дають відчути радість життя - хворобливі та схожі на погану звичку. Залежність, що їсть здоров'я та марнує життя. Я, наприклад, не зможу жити в гармонії з собою через такі стосунки. Кохати чоловіка більше означає одне - віддавати. І залишитись ні з чим одного дня. А це дуже боляче.
  • 2015-07-15 23:26
    А як на мене, то кожен правий зі своєї сторони - хлопець чинить так, як йому добре, а дівчина так, як краще буде їй. Адже ніхто нікому нічого не повинен - чистий егоїзм) А головне, що в будь-який момент можна опинитись або по ту, або по іншу сторону відносин. 
     
    Якщо ж дивитися зі сторони совісті, то думка дівчини правильніша.
    • 2015-07-16 10:38
      Ничего в этом "доброго" нет. Один наслаждается просто сексом, а второй рядом мучается от того, что ему этого мало... А мучая себя он изводит и другого, т.к. видит, что отношения не равные.
      • 2015-07-16 23:21
        Я не говорю "добре" в общем понятии этого слова, а имею ввиду, что парня такой расклад полностью устраивает, и со своей эгоистичной точки зрения он прав. Девушку же реально жалко, но в то же время я не верю в такую любовь, которую нельзя переступить, если видишь, что взаимности нет и не предвидится.
        • 2015-07-16 23:37
          Тогда соглашаюсь. И я не верю в такую любовь... Есть обычная слабодухость и склонность к мазохизму.
    • 2015-07-16 23:13
      угу...Та хіба ж хто думає про завтра? такі собі егоїсти...
  • 2015-07-16 13:28
    А навіщо взагалі ці пристрасті - розбиті серця, поранені душі, несправджені надії, очікування нездійсненного? Якщо обидва в парі з самого початку відносин чесні один з одним і не тішать себе ілюзіями з приводу майбутнього цих стосунків, то чому б і не продовжувати їх, доки це можливо? Але з поправкою, що все це тимчасово, і з цього нічого серйозного не вийде, а справжнє кохання ще чекає попереду, в кожного своє. Якщо ж такі стосунки суперечливі хоч для одного з пари, тоді краще порвати одразу. А взагалі, час вилікує всіх - і хто довго літав, перш ніж впасти в прірву, і того, хто одразу розбивсь на шматки)
  • 2015-07-16 22:55
    А чи є сенс в таких вільних відносинах?! Результат очевидний і однозначний - майбутнього вони не мають, а страждати обов'язково буде хтось один з "пари", той хто однозначно закохається. Якщо бути чесною, то я такого не сприймаю і не розумію....Краще спокійно ходити по землі і бути впевненною в завтрашньому дні (тобто бути самою і чекати справжнього кохання), ніж "літіти-літати" високо в небі,а потім стрімко впасти і розбитись на міленькі шматочки (а в завершені чекає тривалий період дипресій і невпевненності в собі). Але мжливо хтось і не згодний, чи не так?
  • 2015-07-16 23:12
    Панянки, відпишусь одразу всім) Згідна з усім - із хворобливою поганою звичкою, і з роками, що йдуть, і з часом, що лікує. Навіть із махровим егоїзмом згідна. Мене цікавила думка УСІХ, а відписалась чомусь лише прекрасна половина... Агов, чоловіки-хлоп"ята, невже вам нема що сказати? Ніяких аргументів за і проти таких стосунків? Не повірю) Так як і у те, що жодному не доводилось казати "ні". Мене цікавить саме чоловіча точка зору, тому що жіночу я маю і сама)
  • 2015-07-17 12:37
    У цій ситуації я підтримаю сторону дівчини. Навіщо хапатися за те, що вже й так втрачено? Потрібно лиш набратися сил щоб відпусти "минуле" і почати жити сьогоднішнім днем. Світ навколо занадто захопливий і різноманітний, щоб на чомусь (або навіть на комусь) зациклюватися.
  • 2015-07-19 11:28
    Мабуть таки, чоловікам дійсно немає чого сказати у даному випадку. Більшість із них зовсім інакше ставляться до вільних стосунків, з такою легкістю. І зазвичай така ситуація не влаштовує лише дівчат. Чоловікам це лише на руку. Але дійсно, відносини, які і віносинами назвати важко немають жодної перспективи, в кінці кінців приносять лише негатив.
  • 2015-07-25 00:27
    Відносини, у яких немає перспективи нікому не потрібні. Краще бути самому, ніж з ким попало... Якщо обидва розуміють, що не зможуть по-справжньому поєднатися фізично та духовно і створити щасливу сім’ю, то такий зв’язок приречений ще до виникнення. Навіщо множити страждання? Не варто навіть починати та гаяти час в нікуди...
    • 2015-07-26 10:48
      Та отож. Проте хто дасть гарантію, що взаємне кохання таки прийде? Рано чи пізно, але обов"язково з"явиться та людина, яку будеш відчувати душею? І чи не буде бридко на душі від того, що ось ВОНО, таке чисте почуття, справжнє, а досі гаявся час та розбазарювалася душа?  
      І контраргумент: а хто забере страх? Одвічний старх, що ніколи і ніхто не полюбить тебе? ТАК, як ти того вартий? Або що ти будеш мати сильніші почуття, тобто будеш залежним? 
      Вічна тема...)
  • 2015-07-28 18:37
    Нехай відносини продляться, і зи часом нехай та дівчина того хлопця розлюбить, і вже не буде їй боляче без нього, а може, й навпаки. ) А чому вона його розлюбить? Бо не буде отримувати від нього справжньої, очікуваної та необхідної, підпитки для свого кохання, і рано чи пізно впочуття зійдуть нанівець, залишиться звичка....... А її вже легше позбутись, ніж кохання....
  • 2015-07-28 18:37
    Нехай відносини продляться, і зи часом нехай та дівчина того хлопця розлюбить, і вже не буде їй боляче без нього, а може, й навпаки. ) А чому вона його розлюбить? Бо не буде отримувати від нього справжньої, очікуваної та необхідної, підпитки для свого кохання, і рано чи пізно впочуття зійдуть нанівець, залишиться звичка....... А її вже легше позбутись, ніж кохання....
  • 2015-08-08 10:43
    Я не дуже романтична натура, але для мене взагалі не зрозумілі жінки, які вибрали для себе "вільні відносини". Чоловіка я ще зрозумію, але жінку... У нас природою такі відносини не закладено. Або її влаштовиє ( а це теж ступінь любові в якомусь сенсі, - чоловік - мій спонсор, або чоловік - добрий коханець) і вона зрозуміє втрату лише після втрати так би мовити, або він їй бридкий і вона з ним навіть у ліжко лягти не зможе! 
    А що стосується теми... звісно, головою розумієш, що краще одразу розійтись, якщо впевнений в своїй нелюбові, головне потім зникнути взагалі, а серцем...як у пісні "обмани, но останься" і так живе багато дівчат.

Наступний запис

2015-06-26 11:47

Ідеальні чоловіки. Бувають такі?

288
72

© 2010 - 2024. Всі права захищено.