2015-01-10 19:55
Хтось мріє про нову машину, хтось хоче багато грошей, та й взагалі мрій дуже багато, та чи потрібно про такі речі мріяти? На мою думку, мі повинні мріяти про свою ідеальну половинку, про те, щоб світом керував #мир , та про щастя. Адже що нам ще треба? Не в грошах щастя, це треба зрозуміти, тому що вони тебе змінюють. Треба отримувати від #життя максимум, та жити сьогоднішнім днем. Треба найти одну людину, та кохати її все життя і тоді ти зрозумієш, що таке щастя. Миру вам і бажаю найти кожному своє #щастя .
7

Коментарі 4

  • 2015-01-10 21:05
    Щастя у кожного своє, і знайти, а більше того, утримати його - завдання не з легких. Адже воно складається з багатьох речей і обставин, що не залежать від нас. Бажаю всім знайти своє щастя і жити в гармонії з собою і оточуючими людьми.
  • 2015-01-10 21:26
    Ви знаєте, сьогодні я відкрила для себе, що щастя може буити і короткостроковим. На вулиці гуляла з малим, він собі копається у піску, брудний і щасливий від того, посміхається на весь ріт. У мене в ушах лаунж музика, в руці стакан з кавою. І так мені стало гарно на душі, незрозуміло від чого. Просто тепло і світло. Таке собі пятихвилинне щастя, причому абсолютне.  
    На рахунок коханої людини - повністю згодна. Життя складна штука і цікава. В житті може бути не одна кохана людина, а декілька у разні часи. Але одне точно - вона обов`язково повинна бути. І бути поруч, бути здоровою, все інше з`явиться само собою.
  • 2015-01-11 00:54
    Бути щасливим - вища в світі мистецтво. Дійсно, кожному своє. Ось у моєї знайомої недавно відбулася цікава ситуація: зламався телефон і вона на міському форумі опублікувала оголошення, що прийме в дар хоч якийсь телефон, так як дуже його потребує. ( Дуже важливо тримати зв'язок з рідними ) Уявляєте, їй наступного дня якийсь чоловік привіз новий Samsung. Вона була щаслива до сліз від доброти людей , а він був щасливий, що зміг допомогти дійсно людині,яка потребує .
  • 2015-01-11 13:59
    Висловлюючи свою думку, можу сказати тільки одне. Про свою другу половинку не треба мріяти, я не знаю жодної людини, котра познайомилася зі своєю майбутньою дружиною, тому що шукав і бажав цього. Я наприклад зустрів свою дружину у самій сумний та проблемний період свого життя, і мені не те що не потрібні були нові знайомства, я і зі старили не хотів спілкуватися.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.