2015-02-01 22:20
Занесло мене в п'ятницю до нічного клубу. Взагалі, ці #тусовки якось пройшли повз мене. У юності я слухав важку музику (рок, метал). То ж мені, виходячи зі світогляду рокера, негоже було ходити по цим "гламурним" розважальним закладам. Компанія була відповідна, так що, гадаю, тут все зрозуміло. =)
Час таких крайнощів давно позаду. Не скажу, що я став ходити туди часто. Так-то в основному влітку буваю по різним літнім кафе з нічною дискотекою. Тепла погода, гарний настрій, що ще треба. Але все ж, #атмосфера різніться. Хоча, здавалося б, - #дискотека , #танці , #музика одна й та ж, що в клубі, що в літньому кафе. І справа навіть не в цінах та танцюючих на сцені дівчатах (хоча вони там, звісно, такі красуні). #Антураж інший.
А ви часто буваєте у нічних клубах? =)
0

Коментарі 6

  • 2015-02-02 17:51
    Я вже й забула коли була востаннє в нічному клубі. Та мене зараз туди і не тягне, мабуть все добре, коли вчасно. А в мене вже вік не той, щоб розслаблятися і танцювати в клубі. Мені зараз вдома набагато комфортніше перебувати і займатися улюбленою справою. Взагалі вечірки мене не приваблюють останнім часом.
  • 2015-02-02 17:52
    У студенстві були часто. Ходили по днях, коли дівчатам буд вхід вільний)) На останні гроші купляли коктейль й танцювали до упаду) Зараз бажання такого вже нема, "бо пройшли вже роки і ми стали баьтки" (с) :) Зараз більше підходить затишне кафе, ну може ще кабак, якщо вже схотілося гульнути)
  • 2015-02-02 18:42
    Раніше часто ходила, потім трішки змінились вподобання... А недавно з подругою занесло туди - вирішили згадати молодість, а це був єдиний заклад, який ще не закрився. Була в шоці від молодиків, які спочатку попросились за наш столик, бо власний оплатити не змогли, а потім прямо з підноса офіціантки хватали пляшки з-під пива, щоб перевірити, чи там чогось не залишилось. Чомусь більш немає бажання йти в подібні заклади)
    • 2015-02-02 19:38
      Щось мені здається, що то просто не кращий клуб, та контингент вам попався сумнівний. Не пощастило Вам. В тому клубі я такого не помічав. В нас взагалі залишилось 2 віскі з колою, ніхто не пити не хотів, та й збирались додому, то подаруали компанії за сусіднім столом. Так як раз хлопець дівчину клеїв, я чесно кажучи думав, що в нього буде різка реакція, аж ні, навпаки, подякував, руку потиснув. =)
  • 2015-02-03 12:56
    Судячи з вашого ніку, ви були фанатом Burzum і блек металу?Я ось люблю dsbm, atmospheric та ambient black metal, тому не бачу сенсу ходити по клубах, де найчастіше грає легка електроніка - psy-trance або house. Це не моє, якби там було хоча б dark electro або industrial. Тому ходжу хіба що на тематичні вечірки в рок-кафе, де можна посидіти з похмурим обличчям, занурюючись в темну атмосферу)
    • 2015-02-03 13:17
      Ооо! То ви у темі. =) Так, я слухав Burzum, а ота пісня та кліп на неї - то просто шедеврально, тому й нік такий обрав. 
      А нарахунок клубів, то там 90% грає звичайна попса. Транс чи щось схоже у клубах можна почути лише коли там дають концерт якісь ді-джеї чи гурти, що видають нагора транс чи щось з цієї опери. А в звичайні дні там попса для дівчаток грає. =) 
      Так-то на концерти ходжу при нагоді. От був того року на Ротінг Храйст та Ляпіса Трубецького ще ходив слухати.  
      Останнім часом якось від блек-металу відійшов, хоча от останній Мейхем зацінив, а до Мардука ніяк часу не знайду)

Наступний запис

2015-01-29 17:44

...все те відійде в #забуття...

11
2

© 2010 - 2024. Всі права захищено.