2015-01-11 22:17

Як економно привести свою фігуру в ідеальний стан

Раніше спортом займалася в тренажерному залі з персональним тренером. На це йшло чимало грошей. З появою малюка від часу, коштів і колишньої ідеальної фігури не залишилося і сліду. Довелося шукати економічний вихід із ситуації. І він знайшовся! Ура!
Пропоную свій варіант занять на вуличних тренажерах. Правда, зараз зима і займатися можна тільки, коли температура повітря плюсова.
По-перше, ввечері вдома потрібно качати верхній і нижній прес. Три підходи по тридцять кожен. Присідання також три по тридцять.
По-друге, тренажери. Мені дуже подобаються бруси. Для початківців можна піднімати зігнуті в колінах ноги. Бажано три підходи по п'ятнадцять, але тут вже скільки вийде. Також потрібно прокачати спину і бічні м'язи (тренажер - фото 3, 6). Всі групи м'язів добре працюють на тренажері на фото 4. В принципі Ви самі можете вибрати ті, на яких Вам зручно і комфортно займатися.
По-третє, біг на вулиці. Якщо біля Вас є стадіон, прекрасно. Зробіть пару кіл нешвидким бігом. Відмінний варіант кардіонагрузки. Замінить найдорожчу бігову доріжку. Можна пострибати ще на скакалочці ;-)
По-четверте, щоденне прибирання будинку. Не повірите, воно дуже добре спалює зайві калорії. Ви можете сказати, навіщо кожен день прибирати. Є така система "Флай Леді", завдяки якій Ваш будинок завжди буде виблискувати, але Ви не втомлюєтесь від прибирання. Круто, чи не так? Але про неї я розповім пізніше.
Ось і всі хитрощі. А як займаєтеся Ви?
9

Коментарі 7

  • 2015-01-11 22:42
    З народженням другої дитини на фізичні вправи зовсім не вистачає сил і часу. Коли вже зовсім припече - сідаю на дієту. Я людина крайнощів і не можу дотримуватись "золотої середини". На жаль мій мозок все розуміє, а рот все їсть, їсть та їсть((( Був період, коли займалась Бодіфлексом (дихальні вправи від американки Грір Чайлдерс) - дієвий метод, але також потребує постійних занять.  
    Система "Флай Леді" дійсно, чудовий спосіб і прибрати, і підтримати себе у формі. Але більше подобається адаптована версія цієї системи для мам "Флай мама" від Світлани Гончарової, нашогї співвідчизниці та психолога.
    • 2015-01-11 22:49
      Часу і з однією дитиною не вистачає. Займаюся з малим на прогулянці і вдома, коли його вже спати поклала
      • 2015-01-11 23:04
        І мені не вистачає часу з однією дитиною, причому дорослою. А ще в мене нема звички чимось таким займатися. Раніше я час від часу ходила на всякі там фітнеси разом з подругами, просто за компанію. Але системно нічим не займалася. Поділіться секретом, як привчитися до дисципліни? І ще, скільки часу забирають тренування?
        • 2015-01-11 23:18
          Під час прогулянки одне коло на стадіоні - 3 хвилини, на тренажерах - 10 хвилин і ввечері перед сном - 7-10 хвилин. Головне, бажання.
  • 2015-01-12 00:53
    А я чула про систему "Флай Леді") Купила один журнал #ЛетающиеДомохозяйки , там все дуже чітко і ясно описано. Так сподобався, що передплатила журнал на півроку) 
    Особисто я відвідую спортзал лише один раз на тиждень, коли чоловік вдома і може посидіти з малюком. Там займаюся півдня, навантаження на усі групи м`язів, обов`язково розтяжка у кінці. Але я щодня вожу свого сина двохрічного до басейну. І там втомлююся більше, ніж він) Зайва вага почала сама зникаити, коли малюк почав ходити. Гоняюся й досі за ним) може від того й схудла. Та й іноді і поїсти ніколи буває) 
    На рахунок самодісциліни. Дуже важка це річ, особливо, коли тренуєшся сам один. Тут можу запропонувати лише тренування на спір з собой/чоловіком/подругою. Що через місяць зможу сісти на шпагат, або зможу присісти 50 раз за хвилину, або щось в такому дусі. Якщо й це не допоможе - уявіть собі, що жир відкладається не тільки під шкірою, а й всередині судин. І коли ваші діти або друзі запропонують вам позмагатися на пікніку, а ви не зможете, то буде дуже шкода і соромно)
  • 2015-01-12 11:55
    Дуже гостро постало питання після народження малюка. треба було щось робити і негайно. Я виконувала щодня вправи, ввечері з сином та чоловіком ходили на вуличні тренажери, вони бавилися, гралися,а я використовувала час корисно - займалася. Результат дуже добре досягається, якщо є стимул)
  • 2015-01-13 12:25
    Мені в цьому плані імпонує фраза. яку приписують то Фаїні Раневській, то Людмилі Гурченко - просто їжте на відро в день менше )  
     
    А якщо серйозно, то, з мого досвіду, найкраще худнеш. хворіючи. Але воно того не варте !

© 2010 - 2024. Всі права захищено.